Питам от къде да се логна например в Бенча и Инстата?
Тях адднах, но не виждам опциятя за да си вкарам сметката?
Питам от къде да се логна например в Бенча и Инстата?
Тях адднах, но не виждам опциятя за да си вкарам сметката?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами то като избереш брокер автоматично трябва да ти излязат полетата за сметка парола и сървър поне при мен е така
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
за инста е по-добре да дръпнеш мт4 на метакуотс - а не туй измисленото инстатрадери там си намираш сървъра на инста и се логваш
![]()
![]()
![]()
а от онез двете напреди - интерцепторчето е българско - бъди патриот![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
а имаше една опция дали да създадеш демо или да се логнеш в съществуваш акаунт виж да не бъркаш там![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Имам я метакуотс, иска да видя тази, но докато я разуча ще ми мине мерака......
Сега ще поровя ....да видя!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
туй за нетданията лито май и аз шъ зема да я разгледам... ама не днеска...
![]()
![]()
в следващия счетоводен период - демек утре
![]()
![]()
![]()
Тя .....! Доста тъмна като екраен и може би ще натоварва! Но иначе ми се вижда добра!
coldys, мерси! Може би утре ще разгледам по обстойно, че сега нещо .......
ем то не може да натовари толкоз много... особено ку си държиш по-стара версиика на андроидчетоама и с по-новата пак... въпроса е само как са я нагласили да работи...
лрпхфэъйюййъэффэъ
----------
xgchvhbn,.mjh,gvhj,mcvbn
Може би чара на природата . И то за да оцеляваме
Какво друго ни остава![]()