Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стана тя каквато стана!
Реде, кажи на ФИЦКАТА да се върне!
Не бъди толкова лъш!
Ето виж сега И Абс, ще изчезне. ?......и кво?
Само едно процедиране ще остане!
Хайде деее! Заради мен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изобщо не е заради Фицката.
Вчера ти казах, че спирам те вземам на сериозно, докат не почнеш да пишеш някоя друга цифра, като стопове, лимити он тайм така да се каже. Щот така не се купува инфинити![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Че ти всяка седмица, по няколко пъти го правиш, сега какво е по-различното
Фафле, фицката ходи насам натам и после ще ти се оправдава с РЕДА
РЕДА, много си прав, точно тъй е, няма се даваш на манипулации![]()
ФАФЛИЧКЕ той РЕДА не е изгонил ПРАСЬО за вечни времена!!!
Даже мисля, че не го е изгонил въобще, а го буташе да
се премести в главната тема, че тука много ЗАМЪРСЯВАШЕ.)
Той, ако иска да се върне ,,,,да си доде, но РЕДА няма
да го моли, че това малко като изнудване иде от ФАФЛИЧКАТА.)
Ми да ходи, бе........!
Аз затова си го обичам!
Той ако е консерва, за какво ми е?
Да гледа само компютрите ли?
----------
ФАФЛИЧКЕ той РЕДА не е изгонил ПРАСЬО за вечни времена!!!
Даже мисля, че не го е изгонил въобще, а го буташе да
се премести в главната тема, че тука много ЗАМЪРСЯВАШЕ.)
Той, ако иска да се върне ,,,,да си доде, но РЕДА няма
да го моли, че това малко като изнудване иде от ФАФЛИЧКАТА.)
Не те изнудвам!
Сега да не подадеш жалба срещу мен в Милицията!
Само пуснах Заявление!
/нали вече няма молби, а заявления/![]()
Манипулира те...опитва се по-скоро![]()
Фафле, щом даваш да ходи насам натам...много добре
А снощи виж се кви притесненияИзкара РЕДА грешник, заради една Фицка
РЕДА, няма се даваш, с теб съм. Нека справедливостта възтържествува![]()
СабахлентЪ бях влезнал късо с експерементален размер
от 1,35823 със стоп 1,36011
лимит 1,35333.
По някое време преместих стопа на 1,35813
и излязох навън, че имах малко ангажименти.
Стопа взет на +1.
Ко искаш повече бря Абса.![]()
Ай пък ти сега............ Моите терзания , са си мои терзания.......
Ама той нека си ходи......!
Ама като се върнеее...........
Аз манипулаторКа...........неееее ?!
Не ща таквиз исторически. Искам ей сега да кажеш виждам тука вход, там стоп, там лимит. Така пазарно да намажем и ние
![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Fafa (04-12-2013)