Тази година само протести има на всякъде, следващата година каква друга мизерия се очаква...
Тази година само протести има на всякъде, следващата година каква друга мизерия се очаква...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дали ще има контраджии от 1.3510-1.3520 а ?![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Олег ти като муаш зрънчовци, купуваш ли си и Кубети веда си го ядеш с твойто крю
Баси и тъпите реклами
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
НЕ![]()
Ма мене ме е яд на кубетите щото с две филийки хляб и една опаковка вземат по над 1лв. Ем бал съм ти и статуса веТе ми продават въздух.
То не, че зрънчото пак не е така, но не мога и сам да си го направя. Па оне сухари и сам мога си ги направя![]()
Тука до нас отвориха лятото едно пилешко заведение, тип макдоналдс. Бургер с пилешко към 4 лв беше. Ама в тоз бургер има освен хляба и пилешкото, съвсем малко майонеза мисля имаше. За да ти сложат резен домат, едно резенче Фицка, 50ст отгоре![]()
фицката (02-12-2013)
Бе то 1989г. бяха такива цените.
Горе доле с незначителни стинки.
Обаче тоя ценоразпис е на цялата
номенклатура на предлаганите изделия.
Това не значише, че като влезнеш ще
има повече от една трета от написаното
в тоя лист. За ефтиното,,тва му беше
горе-доле евтиното при комунизма, че
два лефа не бяха малко пари като се
има предвид, че заплатите бяха по
120-180 лефа или 5-10 лефа на ден.
Иначе закуските си бяха много хубави навсякъде!!!!)
Бе не съм много съгласен с черното,Бай Ред.1989-та, ако някой мъж носеше у къщи по малко от 200 лв,биваше немедленно натирван от благоверната.Ами млад специалист-висшист започваше трудовата си кариера с 230 лефа основна,бре.
Сега да не ме изкарате комунист?
![]()
Фибо....мибо....грънци