Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само два пъти отидох там. И само веднъж ядох бургер.
Виж дюнерджийниците, нямат грешка.
Който е в Пловдив и му се яде, да пробва дюнерите до Авенюто. Точно до магазина на деком са. Много са добри
И да си взима голям дюнер разбира се.![]()
На мен като ми се прияде дюнер и ходя до един познат тарамбукаКарам го да ми слага пилешко и телешко ,сигурно ми пълни около 1/2 кило месо, едвам го изяждам
лук,зеле,домати,млечен сос и много лютиво
И всичко това 3.50
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Айде бачогани, потеглих за 1.3830 и то бърже.
Бай 1.3555, стоп 1.3526, цел 1.38. Тука мушнах 2 нормални позиции. Едната ще и търся 30-40 пипа, другата до целта.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На полоин цена викаш ПРАСЬО.
То тарамбуката сигур ти дава некво вмирисано!!!)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Навремето като бях млад и необвързан ходехме понякога в Пловдив на запои и лов.
Винаги стартирахме с едни 10-на, 15 - дюнерчета на калпак от Аладин. Имаше едни по 2 за лев ли бяха не помня, мънички на по 2 хапки, ама много добри.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (02-12-2013)