Нямам...................! .
Към Фицката, че не копирах поста!
Нямам...................! .
Към Фицката, че не копирах поста!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (29-11-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (29-11-2013)
Хайде , драго ми беше.....
Аз изчезвам! Отивам на културно масово мероприятие!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз си представям Снежанка, Мерцедес, сняг, курорт, със Снежанка караме ски, после пред камината....Това червено откъде идва ?![]()
чадо ако не си карал скоро ски то после няма да можеш да си събереш краката, недей толкова екстремно да говориш за единия прост секс, кат жена говориш - да знаеш!!, във филмите дето гледаме да не би така да се случва както си го описал, ти да не си Скарлет Охара та за камини да ми говориш ?!?!?
----------
Айде и аз ви напускам и помнете, че ви обичам много .... но май най-много Фицката!
фицката (29-11-2013)
Eстественият ход на нещата бе Комарджи, сапунени серияли не гледамчадо ако не си карал скоро ски то после няма да можеш да си събереш краката, недей толкова екстремно да говориш за единия прост секс, кат жена говориш - да знаеш!!, във филмите дето гледаме да не би така да се случва както си го описал, ти да не си Скарлет Охара та за камини да ми говориш ?!?!?
----------
Айде и аз ви напускам и помнете, че ви обичам много .... но май най-много Фицката!
а пък за събирането на краката, то ските се карат със знания, не просто да се качиш и да се спуснеш.
Като кога яздих кон ми казваха, че после щял да ме боли гъза, нямало да мога да седна. И кво, въобще нямаше такова нещо.
туй за ОлегЪ специално - игра със Снежанки![]()
![]()
:
http://dagobah.biz/flash/bad-santa-xxxmas-tale.swf
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
БУАХАХАХАХАХАХАХААААААААА ААА![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
kypa (29-11-2013)