Бернанкето може да е доста опасен понякога,не се знае какво са му заръчали да приказва.Аз с пазара приключих благополучно още по обяд,
днес нали е петък , а и Бернанке като се разприказва,
предпочитам да не съм в позиция
----------
================================================== =======
Сити , стъргало знам какво е,
но по заралийски............................, трябва да поясниш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стъргалото по заралийски е главната улица, пешеходната....зона за разходки, кафенце, плакнене на окото......... Това същото е и по филибелийски чарка.......Аз с пазара приключих благополучно още по обяд,
днес нали е петък , а и Бернанке като се разприказва,
предпочитам да не съм в позиция
----------
================================================== =======
Сити , стъргало знам какво е,
но по заралийски............................, трябва да поясниш
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Точно за това го избягвам,
и Драги също...................................,
предпочитам само търговия, без излишен екшън
----------
==========================================
Това точно не ми беше ясно,
мерси за пояснението, от къде идва..........................?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз па се бях наточил даже писах тука,за силни новини да пускам през 10 пипса поръчки и добре дава кога рече ама вчера паунда щеше голям номер да ми извърти и май ще се отказвам от тоя номер.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (10-05-2013)
scooterr,
понякога и така става...............,
следващата седмица ще си ги върнеш![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb