Аз започнах вече в 10 да ставам......моля да се отбележи за протокола, даже и по-рано!
----------
Оооооуу, гляма е разликата между ботички и ботушки и чизми!е аз не съм чак такъв маниак де! дори наскоро научих неволно че ботушки не било боти ,,, ама твоите какви са, аз например трудно нося черен цвят, само на кецове може или нещо хипер официално, иначе ползвам всички нюансите кафявото до плюс минус два тона, за онези натрапчиво кафявите става въпрос не мога да ги понасям органически!
Белички си взех.....ботушки!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (29-11-2013)
Знаеш ли го този за младежа дето стоял в банята и гледа един дядка с татуировка на оная работа и го пита :хилих се като идиотин до преди малко......едно аверче ходи в турция на почивка ......и решил да отиде на турска баня....дека са и с теляк.....па той е има нема 60 килца....и разправя като изкочи неква горила....ма буквално....и космат.....като плясна с двете си ръчища и каза ХАМАМ.....па аз от паниката го разбрах АМ АМ.....направо го разкекерчил докат го сапунисва.....
-Аве дядка хубу таз татуировка, ама кво значи тва АМАМ
Дядото погледнал тъжно и рекъл:
-Ех момкооооо...то навремето пишеше АМстердАМ
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
браво, да са ти честити и със здраве да си ги носиш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (29-11-2013)
Fafa (29-11-2013)
Фафле...а към ботушките не си ли купи и палтенце, а към палтенцето поличка, а към поличката блузка.......коланче,чантичка ...... ти само за едни ботушки ли излезна![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
то добре че тоя косматия не е бил докачлив на тема "добре свършена работа" и да го е накарал да излезе ухилен като след масаж с "щастлив край".... ами пита се бе Джей, в такива страни се пита за такива работихилих се като идиотин до преди малко......едно аверче ходи в турция на почивка ......и решил да отиде на турска баня....дека са и с теляк.....па той е има нема 60 килца....и разправя като изкочи неква горила....ма буквално....и космат.....като плясна с двете си ръчища и каза ХАМАМ.....па аз от паниката го разбрах АМ АМ.....направо го разкекерчил докат го сапунисва.....)
----------
ей виж го сега този нашия Олег колко е любопитен. обаче немога да отрека, че си има фетиш в белите ботушки - много сте лоши!
Много са хубавки ФафлеБРАВОС
---------------------------------
Fafa (29-11-2013)