Fafa (28-11-2013)
Като онази дето я хванали и и казали:
-Че те питаме една гатанка, ако я познаеш те пускамеако ли не, ще те плющим
Та, мъничко червеничко, на царя пътя препречва, що е то ?
И тя казала - ЧЕРЕШКА
Онези я подпукали, свършили и пак я питат, тя пак ЧЕРЕШКА....2,3...10 пъти така, накрая взели да и се молят:
-Кажи ягодка ма !!!
-Няма пък, ЧЕРЕШКА.................
Знайш ли го оня действителен случай преди мнооого години,дето един поп тръгнал с попадията към съседно село и ги срещнали разбойници?
Фибо....мибо....грънци
фицката (28-11-2013)
Бачо кво гледаш пак веее...некви третодивизионни![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Хайде лека от мен!
И приятни сънища, че вече се зомбирах.....
Взимам душ и си пускам филмче!
Утре живот и здраве по росата пак!
Фицка да ме сънуваш!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (28-11-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Значи попът имал работа у съседно село,а пък попадията още търсела неговото присъствие и поискала да иде с него.Тръгнали те,ама за по-направо решили да минат през гората.Не щеш ли обаче-срещнали ги разбойници.Хванали ги,набили попа и го вързали гол за едно дърво,а после се изредили всичките на попадията.Когато се махнали разбойниците,попадията развързала попа и тръгнали да се прибират.Вървят,а попът мърмори:
-Това,че решихме точно днес да идем до съседното село-Божа работа!Това,че тръгнахме през гората-Божа работа!Туй,че ни хванаха тез разбойници-Божа работа!Туй,ме мене ме биха,а тебе те е.аха-Божа работа!Ама това,че докато те таковаха,ти си въртеше д.пето,е те туй си беше лично твоя работа!
Фибо....мибо....грънци
фицката (28-11-2013)
Значи попът имал работа у съседно село,а пък попадията още търсела неговото присъствие и поискала да иде с него.Тръгнали те,ама за по-направо решили да минат през гората.Не щеш ли обаче-срещнали ги разбойници.Хванали ги,набили попа и го вързали гол за едно дърво,а после се изредили всичките на попадията.Когато се махнали разбойниците,попадията развързала попа и тръгнали да се прибират.Вървят,а попът мърмори:
-Това,че решихме точно днес да идем до съседното село-Божа работа!Това,че тръгнахме през гората-Божа работа!Туй,че ни хванаха тез разбойници-Божа работа!Туй,ме мене ме биха,а тебе те е.аха-Божа работа!Ама това,че докато те таковаха,ти си въртеше д.пето,е те туй си беше лично твоя работа!Като Цонка дето се върнала от екскурзия в Париж. Пита я мъжа и как е прекарала и тя почнала да разказва:
-Ми хубаво беше...слезнахме на летище Шарл де Гол и всички нъ изнасилиха, само Станка не. Качихме се на автобуса за хотела и като пристигнахме там пак ни изнасилиха всички, само Станка не. Ходихме да видим Айфеловата кула и пак всички ни изнасилиха, само Станка не. После на Булонския лес.....
-Чакай, чакай малко - викнал мъжа и - и що сам таз Станка не я изнасилват ? Толкоз ли е грозна "
- Ъм не е бе...ама тя не искаше
![]()
Пенчев (28-11-2013)