Не се притеснявайте!
Той ви остава, ама аз идвам!
Моята тренировка преключи!
Не се притеснявайте!
Той ви остава, ама аз идвам!
Моята тренировка преключи!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (26-11-2013)
И моята, изтренирах с един джолан в кисело зеле.......................................... ................
----------
Аз биткойните ги затворих, ама напазарих за 1000 евро лайткойни, че някак по-гот да трейдваш нещо дето е 7-8 долара.
Според мен там потенциала е по-голям за ръст.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
драгата (26-11-2013)
Абса стига бря.
Чакай поне декември да додИ,
че да подкараме СВИНСКОТУ!!!
Макар, че днес може, че е снежно......
Ехххххх прияде ми се ДЖОЛАН.)
РЕДА сЪ мъчи тука с половин ПЕТЛЬО.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледайте на къв виц попаднах докато търсих тоя за "пингвин"-а:
Един загорял отишъл в бардак обаче имал само 5 лв
- Нещо така да уредим за 5 лв?
- Еми-и-и, немаме
- Е хайде де, все ще се намери нещо.
- ОК, де, има , но е доста извратено, кокошка оправя ли ти се??
- К'вото такова, давай.
Дали му, оправил я.
На другия ден пак идва, но само с 2 лв в джоба, толкова имал човека.
- Ся к'во праим??? с тия 2 лева?
- С 2 лева-а-а, г-не, само гледане...
- Еми гледане, гледане, к'вот такова, давай....
Влиза при други мъже в една заличка,а пред тях двойно огледало, един тъпани неква дърта брантия..
- Е-е-ебахти, рекъл нашия на глас, т'ва е отвратително ве....
- Чшшшт , тихо... да беше видял един как млати една кокошка вчера - обадил се някой от тълпата.....
Абс, защо така мързелуваш днес?
Ааа затворил си ги значи битконите!
Да прецаках се яко, затворих на чисти пари след изтеглянето 325 евро на койн, а то качи до 600 3 дни по-късно, после пак слезе и можех да влезна, но вече бях превел към борсата за лайткойни, същото като биткойни, с леки технологични разлики, но още в по-ранен стадий. Изтеглих си първонаалната инвестиция и останалите 1000 еврака накупих лайткойни. Сега ще ги видим дали няма да дадат едни 10000% профит![]()
Как сте агънца???
Fafa (26-11-2013)
Абс, в какъв времеви хоризонт очакваш да се развие тоя потенциалИ моята, изтренирах с един джолан в кисело зеле.......................................... ................
----------
Аз биткойните ги затворих, ама напазарих за 1000 евро лайткойни, че някак по-гот да трейдваш нещо дето е 7-8 долара.
Според мен там потенциала е по-голям за ръст.![]()
Последна редакция от GGBG : 26-11-2013 на 14:29
Бачо, чудя се дали да ти споделя едно ресторантче, но няма да ти го споделя, че така от уста на уста и се е препълнило.
Джолана е с немско кисело зеле от консерва, това къдравото и ситно накълцано. Направо го обожавам.
И няма такава ценя. Цял джолан с порция целе върху подложка от домашна питка - 13 лева. А месцето е от една свинеферма дето и аз си купувам месце като ида на Банско, много читави свине има там.
Направо им се чудя за кво работят, но майката и бащата готвачи, сина барман, снахата и щерката сервитиорки. Има и още някакви сервитиорки, но семейно бизнесче с 7-8 маси само.
----------
1-2 години
Виж сега как ги чакам нещата.
Като цяло процесорната мощ, която се хвърля за койни-те, всички видове криптовалути е безсмислено в 90% от циклите.
Та тези валути ги крепи само една идея за свобода и независима валута, неконтролируема от правителства и централни банки.
Биткойна още преди 18-12 месеца стана недостъпен за обикновенния копач с домашната видеокарта заради специалните платки за хиляди и десетки хиляди долари специализирани само в този цикъл, който носи койни.
Но лайткойна остана достъпен, съответно всички домашни копачи се прехвърлиха на лайткойните.
Вече доби популярност покрай биткойна с разликата , че много повече единични домашни копачи има.
А лично за мене ще просществува най-силно тази криптова, която се притежава от най-голяма маса хора. Демек се признава от най-голяма маса. Сигурно и тука при лайткойните ще навлезнат професионалните копачки, но дотогава се вдига бройката обикновенни хора, които го притежават и това ще е възлово.
Та тук чакам големите ръстове тепърва, не че в биткойна няма да има, но тук ще догонва като цена, а като проценти ще изпревари с много.
Как сте агънца???
Absfresh, лайткоина също ли е с ограничени количества като биткоина![]()
Дано!Да прецаках се яко, затворих на чисти пари след изтеглянето 325 евро на койн, а то качи до 600 3 дни по-късно, после пак слезе и можех да влезна, но вече бях превел към борсата за лайткойни, същото като биткойни, с леки технологични разлики, но още в по-ранен стадий. Изтеглих си първонаалната инвестиция и останалите 1000 еврака накупих лайткойни. Сега ще ги видим дали няма да дадат едни 10000% профит
Пожелавйм ти го от сърце!
Естествен после ще почерпиш!![]()