Бачи Георги и аз на такоз см)
Ама не броя ги, че утре докм 9:00 ше спъ ...
А проблемите локални коментираме ....
Ти дръж изксо Дизела, че как казах по горе пенсиите ни ше са от него)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег чадо,Питах за цифри, значи и ти не си наясно.
Платил съм данъци. Значи от данъчните се обаждат на Джаро и Джаро се обажда на Иво да ме навести и да ме изнудва да му дам 50% от печалба си, така ли ?
РЕДА, айде дай ми поред как стават тез неща за които говориш, защото до момента, не съм видял и един да напише нещата смислено.
Кои са тея които ще изнудват.
За какви суми става въпрос, в цифри.
ти да не искаш да им напиша ЕГН-тата бря???
Говорим за принципната постановка върху нещата!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег не схващаш на РЕДА думите ....Питах за цифри, значи и ти не си наясно.
Платил съм данъци. Значи от данъчните се обаждат на Джаро и Джаро се обажда на Иво да ме навести и да ме изнудва да му дам 50% от печалба си, така ли ?
РЕДА, айде дай ми поред как стават тез неща за които говориш, защото до момента, не съм видял и един да напише нещата смислено.
Кои са тея които ще изнудват.
За какви суми става въпрос, в цифри.
Основен движещ момент в реалния бизнес са държавните поръчки ...
Както Абса писа, схемата е такава ....
ДЪРЖАВАТА те СПИРА, дори и да си наи-добрия и наи-експертът в областта, за да лапе НАШ чУВЕК (обратно на главната буква, дето Фицката ползва за тая дума)
Не е въпроса в Джаро, Иво или които и том добитък да бил
REDA (01-12-2013)
Реда ти е отговорил както щях и аз да ти отговоря
Олег, странен човек си. Говориш все едно един човек не познаваш.
Ако правиш по 2 милки от форекс, не от бг бъкет от в чужбина, никой няма да те закача. Ако удариш някой бг брокер, кой знае как ще ти сторнира сделките и после ще получи чадър срещу твоите искания.
Но ако ги правиш в чужбина, ще трябва да плащаш само данък страх. Там Каско, сот, застраховки, скъпи и ненужни, но нужни за да не те закачат. Ако не го направиш, ще те минават апапите по 3 пъти годишно. Разбира се, ще си плащаш и като попец всички останали данъци и осигуровки.
Тръгнеш ли да правиш някакъв бизнес и недай си боже да пипнеш чужд пазар вече ще видиш приключение.Хеи-та, надзори, трудови медицини, нап, всякакъв контрол, колкото е нужно за да те отстранят от пазара.
Другия вариант да вземеш само персонал от бг с чужд пазар. Пробвай някъде в страната да идеш и да дадеш примерно 1000 лева заплати, щото бизнеса ти е много печеливш, а средната в района е 400. На 2-ия ден ще имаш среща с местните феодали , които да те предупредят да не вдигаш заплатите, че губят рая и за да работиш ще ти трябва чадър отгоре, политически изпълнен през изпълнителната власт. Вече си в приключението.
Ако просто пръскаш пари, никой няма да те закача, докато ги пръскаш при тях.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО,
Кино ти си младддд още, за пенсия недей мисли
има време много![]()
КинО (01-12-2013)
Гааааааппааааааа, накъъдеииииии Гаааааапппппппъъъъъъ ....
РЕДЕ, дан забраиш да попиташ))
)
Значи размера на дохода не е определящ.
РЕДА написа това:
Абсе, сега ми обясни как става тоз номер, че хем никой няма да ме закача, хем ще вляза в полезрението на някой. Хич не ми е ясно.
Кое да правя в чужбина ?Но ако ги правиш в чужбина, ще трябва да плащаш само данък страх. Там Каско, сот, застраховки, скъпи и ненужни, но нужни за да не те закачат. Ако не го направиш, ще те минават апапите по 3 пъти годишно. Разбира се, ще си плащаш и като попец всички останали данъци и осигуровки.
А каското и застраховките са си задължителни според мен.
Не съм чул някой да иска да дава повече отколкото се иска.
Яз ако разчитам на него, значи да не видя пенсия нивга!!!!
.................................................. ...................![]()