Добро утро!
Може да е в липса, ама е Изпроцедирал!
Спазил си е задълженията и сега може да ходи, където ще!
Какво правите?
Домъчня ми за вас!![]()
Добро утро!
Може да е в липса, ама е Изпроцедирал!
Спазил си е задълженията и сега може да ходи, където ще!
Какво правите?
Домъчня ми за вас!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
добро и от мен камикадзета, фриии много му даваш Реда джилеза е поставил да не го пускат![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (25-11-2013)
Тъй не е ли много рисково - може да се качиш на връхчето, пък и стопа голям
----------
Те на Реда джилезата се поогъват от време на време- графиката има 38 фибо 1.3498
Ади йош 30 пипа да дадат късите и смятаме деня за успешен![]()