Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бачоооооооооо що не мъ отразяваш ваааааааааНеразбираемо ли пиша
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Стига ГРУХТЕ-врещя понеделник сутринта бря ПРАСЬО!!!
Да ни си много гладно щот не са те хранелЕ????!!
Ходих да видя БОРКО I Шарен.
Ще има подмяна на династията!!!!
Има даже ново ПРАСИНЦЕ готово за това!!!
Айде излизам за малко, че имам дребни задачки,,,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми конструктивно и аналитично по темата пиша вааааааааКо повече искаш
Има ли веке име новото завалийче
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А добро ви утро, гледам Бачо се е явил на отчет, рапорт даден, рапорт приет.
Еврака викам днес да трошим 1.36, нищо че календара е дупка и да потегляме за на Дизелчето коледния бонус.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Не очаквам чудеса нагоре, но бавничко да превземе важните зони.
Виж долар/йена, ако не я гледаш. Според мен ще ускори днес и ще тегли и евро/йена, паунд/йена. А вторите две тръгнат ли на катерене знаеш как ядат стоповете в мейджърите.
Как сте агънца???
Абса, Реда отиде в министерството на земеделието да договаря ярма за новото прасиДнеска па ше е в липса
![]()
Нищо, нали се отчете сутринта, знаем че е ок с 10 пръста на ръцете.
Сега Иран като излезе официално на петролните пазари дали няма да видим нафтата с цени около 80 долара. Кофтито е, че заради тази акцизна политика да се пълнят хазните от горива в Европа пак последния ще усетим позитивите.
Как сте агънца???
КинО (25-11-2013)
А добро утро и от мен. Като гледам, има едно одене до 3498, май...
фицката (25-11-2013)