ЛЕДИ ВСЯКА ВЕЧЕР ОБИЧАЛА ДА ЗАСПИВА ЧЕТЕЙКИ ПОЕЗИЯ А НЕИН ХЪЗБЪНД КАЗАЛ ЧЕ ЧАША ВОДА С ЛЪЖИЧКА СОДА ВЪРШЕЛО СЪЩАТА РАБОТА![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
saxsten,
щях да забравя поезията
хайде за Лека нощ - нещо мое
Във нощ превърна се и този ден,
когато залезът душата ми целуна.
Разпалил музиката вътре в мен
и сякаш във ръцете ти съм струна…
Мелодия от чувствата римувани,
горещо нежен допир на телата.
Сърцата бият лудо развълнувани,
така отпивам жадно любовта ти…
А после ще се слеем с тишината,
в прегръдката със думи премълчани,
че са излишни знаеме словата,
докоснат ли се влюбените длани…
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (23-11-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Това е вярно в много случаи , но в конкретния просто е очевидно кои неща и липсват на нея , така че това че живота и е супер нареден , ако иска да си ги разправя на тебДруг е въпроса че на пръсти се броят хората ,които имат живота който наистина искат, понеже му е заложено на човек да иска още и още
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe,кята не проработи лицемерието я да ти видим истинското личице,гадна и проклета в домакинството и обидите ли- щото в друго не виждам какво
----------
Пар кекселанс балканския мачо Мишка №1 пак е компИтентен по всички въпроси.Това е вярно в много случаи , но в конкретния просто е очевидно кои неща и липсват на нея , така че това че живота и е супер нареден , ако иска да си ги разправя на тебДруг е въпроса че на пръсти се броят хората ,които имат живота който наистина искат, понеже му е заложено на човек да иска още и още
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Чадо, ти представяш ли си как живота ти ще се промени, ако най-голямата антикварна търговка в БГ, за която Новак говори, ти вкара едно неприлично предложение, от ония... кво ще кажеш ??? и ти си на 30, апетитна мръвка си още, чак няма да ти остане време да си оправиш жартиерите, ако те награби тая 64 годишна леля.
Нито леля и подхожда, нито антикварка на това, което прави.
----------
1. Много ясно как да търсиш нещо което не можеш да намериш- основната причина за което е че в човешката популация здравите индивиди , избягват и игнорират психично болните
2.Не знам ти какво търсиш , но ако е сродна душа, ще е доста трудно да намериш , обяснението е в т.1
3. Съмнявам се много че живееш така както наистина искаш , по скоро живуркаш както можешМишко, що си мислиш, че някакъв аутсайдер дето основното му занимание е да ръси обиди и говори за пиене и ядене,въобще ще обърна внимание на радсъжданията му.
Взимай се с твоята сродна душичка албето-тя ще ти готви- ти доволно ще си потъркваш бирения шкембак
----------
Давай сега китките манджите- щото като е за трейдниг стана ясна, че два лафа не може да обелиш, освен да излъжеш за сделка- кой даде тоя акъл сама ли си го реши и алф помогна.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Хах, намерила се коя да ми държи сметка за обиди и лицемерие ,които са нейната крещяща същност...
Ти си сляпа...като къртица заровена в злобата и завистта си...къртица сърдита на другите за това,
че умеят да живеят по начин непонятен за нея...Моето личице всеки може да го види според собствената
си преценка ...
погледни първо в огледалото и виж себе си...
Замисли се за комплексите, които те карат да се държиш така...
Не ме карай да се чувствам важна
като продължаваш да се мъчиш да проектираш собствената си безпомощност върху мен ...
Все ми е тая...не от лицемерие се опитах и ще продължавам да се опитвам да се държа човешки с теб,
а защото не съм тук да споря със зверилник, решил че има право да дава квалификации, съди и другите ...
Нямаш ли спирачки наистина?!
----------
Добро утро
недей набутва други хора отпредкойто предложи той трябва да даде пример ,така е редно
Иначе излиза че само си дрънкаме по форума ........не че е лошо то основно хората тук са за бонуса