Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bombe, на тоз отчет, след 200-тата сделка, няма никакво развитие. Правят и някакви огромни загуби. Работата хич не им е добре. Явно спреда им идва в повечеЕто графиката на BK_Forex. Имат 424 сделки. Среда печалба на сделка 8 пипа. Това не е лошо. Мога доста убедено да твърдя, че за тези форекса не е хазарт. Обаче пишещите тук да се загледат в резултатите. Колко са близо тези резултати до мечтите? Ако са далече (в негативен план), то форекса все още е хазарт.
![]()
фицката (22-11-2013)
Oleg (22-11-2013)
Олег, сметнах им показателите:
Успеваемост: 58%
Среден стоп:108 пипа (!!!!!!!!!!!) Мега зле.
Среден таргет: 63пипа
Значи бият спреда, но но максималният риск, който могат да поемат е много много нисък. Съответно доходността им куца със сигурност. Мога да сметна с 2% риск какво се получава на годишна база, ама ме мързи и не виждам смисъл.
Просто постнах тези резултати за да покажа какво са постигнали хора професионалисти, правещи само това. Би следвало резултатите да попарят много мечти...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (22-11-2013)
То това не е за показване дажеТо е пълен срам. А няма какво да попарват, защото са хипер зле. То само като видиш свирепият дроудаун и става ясно, че това не е правилно търгуване.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (22-11-2013)
фицката (22-11-2013)
Фицка, мерси за позитивното отношение. От Януари се надявам пак да имам време да търгувам по-активно. Но към писането нещо загубих тотално интерес. За форекса нямам какво повече да кажа, а напоследък и посоката на пазара не ме интересува. Но ви чета винаги, като ми остане време - действа ми разтоварващо.
Олег, те са зле, но са над нулата. Това ги праща в 5-те %Знаеш какви теми се постват:
Форекса хазарт ли е ?
Нужно ли е икономическо образование?
Позитивното отношение в търговията...
Късмета във форекс.
Интуицията важна ли е?
Малко ги цитирам по памет. И всеки си ляля разни общи приказки, защото ако потърси факти и ги изложи, това ще му убие първо собственото самочуствие. Бил съм там, знам как става(been there, done that)
фицката (22-11-2013)