Самозаблуждението не се попарва лесно, особено за тия дето си живият в матрицата- другия път ще стане.
Самозаблуждението не се попарва лесно, особено за тия дето си живият в матрицата- другия път ще стане.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ми време е да отидем да попишем малко там тогаваФицка, мерси за позитивното отношение. От Януари се надявам пак да имам време да търгувам по-активно. Но към писането нещо загубих тотално интерес. За форекса нямам какво повече да кажа, а напоследък и посоката на пазара не ме интересува. Но ви чета винаги, като ми остане време - действа ми разтоварващо.
Олег, те са зле, но са над нулата. Това ги праща в 5-те %Знаеш какви теми се постват:
Форекса хазарт ли е ?
Нужно ли е икономическо образование?
Позитивното отношение в търговията...
Късмета във форекс.
Интуицията важна ли е?
Малко ги цитирам по памет. И всеки си ляля разни общи приказки, защото ако потърси факти и ги изложи, това ще му убие първо собственото самочуствие. Бил съм там, знам как става(been there, done that)
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Добре, че са клиентските пари, че ако търгуват със собствени, нищо няма да видят. Период от 200сделки, те не са мръднали....даже са на загуба.
Зависи къде търси
----------
Радвай се, че ти си го осъзнала това![]()
дори и да има хора, които живеят в матрицата, реалността рано или късно ги вкарва в правия път и заблудата се изпарява мигновенно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето графиката на BK_Forex. Имат 424 сделки. Среда печалба на сделка 8 пипа. Това не е лошо. Мога доста убедено да твърдя, че за тези форекса не е хазарт. Обаче пишещите тук да се загледат в резултатите. Колко са близо тези резултати до мечтите? Ако са далече (в негативен план), то форекса все още е хазарт.
http://prikachi.com/images/476/6777476N.png
.................................................. .................................................. .........................
Бомбе благодаря за инфото То е важно за мен защото напоследък се занимавам с едни нови алгоритми и графиките от техните тестове много приличат на това което тука си показал
Например при тест от една година и печалба от 30 $ въху първоначални 100 средномесечно са:
30 $/0,01 $ = 3000 пипса разделено на 52 месеца е 57,69 писа за месец
Така че това е много добра печалба.
Пускам за илюстрация картинка .
По хоризонталата са броят на сделките а по вертикалата печалбата в долари и понеже при 0,01 лот при инстата всеки пис е 0,01 долар то обшата печалба в пипсове за година е 4000 пипса
![]()
Последна редакция от saxsten : 22-11-2013 на 16:00
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
bombe (24-11-2013)
saxsten, при положение че съм стигал до 26 последователни сделки, затворени на печалба, далеч съм от мисълта за хазарт. Винаги има нещо коено пропускаме накрая!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е защото пазарът ни поднася все нови и нови ситуации - една с друга грешките не са напълно еднакви...
То затова хората казват, че трябват 10 000 часа да си трейдвал, за да си профи...
Тя графиката не им е толкова зле, но 25-те % дроудаун накрая внасят известни съмнения около качеството на системата. Все пак броя сделки е достатъчно голям за да е възможно да бъде малко по-добра кривата...
Накрая всичките системи почват да буксуват.Ако в последно време се нагласи да е добре колкото по-назад се прави тест се получават незадоволителни резултати и обратното също.Ако доста назад във времето е работила добре в последно време почва да буксува и губи.Няма идеална система.
Според мен 58 пипса на месец не може да се наречат много добра печалба. При положение, че лесно може да се направят 200-300 пипса на месец.