споко има и такива дни. важното е да не се отчайваме и да действаме напред![]()
споко има и такива дни. важното е да не се отчайваме и да действаме напред![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Постоянство му е майката.Колкото по те бият толкоз,по налитай.И,каръка е до време.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
След всяло лошо идва и добро, несъмнено е така !![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Какво и след много добро после идва лошо
Важното е да сме подготвени за това .![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ЗДРАСТИ БОМБЕЕЕЕ
Добре дошъл, хванала те беше липсата ли![]()
Ще потъргуваш ли ? Как са резултатите ?
Бомбе, да знаш, тез приготовления преди търговлята които правиш, чудни резултати дават![]()
Oleg, здравей!
Така съм потънал в работа, че за последния месец имам 5 пъти по-малко сделки от нормалните 2 на денОчертава ми се голям гърч до Нова година. После ще потъргувам. Резултатите са малко по-ниски от теоретичните, което се дължи основно на грешно разчетени сетъпи. Но и това почти съм го изгладил
За форума не остава никакво време
Когато открадна няколко минути, сядам да почета и да поразтуша.
В момента гледам едни резултатите на едни професионалисти (с това си изкарват хляба), които продават сигнали и трейдват собствените си сигнали. Това е във врзъка с настоящата тема дали е хазарт. За последните 5 години имат средно по 57 пипа изкарани на месец (!!!!!!!!!!!!!!!). Това на мен ми се вижда доста зле, като се има предвид броя на търгуваните двойки. Но все пак са много над водатаСлед малко ще пусна графика.
Що се криете тука веТайна задруга ше прайте, а
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Значи на сделка, средният им профит е по-малко от 1пип вероятно. Това едвам бие спреда бе бомбеOleg, здравей!
Така съм потънал в работа, че за последния месец имам 5 пъти по-малко сделки от нормалните 2 на денОчертава ми се голям гърч до Нова година. После ще потъргувам. Резултатите са малко по-ниски от теоретичните, което се дължи основно на грешно разчетени сетъпи. Но и това почти съм го изгладил
За форума не остава никакво време
Когато открадна няколко минути, сядам да почета и да поразтуша.
В момента гледам едни резултатите на едни професионалисти (с това си изкарват хляба), които продават сигнали и трейдват собствените си сигнали. Това е във врзъка с настоящата тема дали е хазарт. За последните 5 години имат средно по 57 пипа изкарани на месец (!!!!!!!!!!!!!!!). Това на мен ми се вижда доста зле, като се има предвид броя на търгуваните двойки. Но все пак са много над водатаСлед малко ще пусна графика.
![]()
Ето графиката на BK_Forex. Имат 424 сделки. Среда печалба на сделка 8 пипа. Това не е лошо. Мога доста убедено да твърдя, че за тези форекса не е хазарт. Обаче пишещите тук да се загледат в резултатите. Колко са близо тези резултати до мечтите? Ако са далече (в негативен план), то форекса все още е хазарт.
![]()