Стани куриер
Не се иска дори образование, а само шофьорска книжка.
Че за какво ти е тогава тоз трейдинг ? Гледай си работата, радвай се на живота с парите които имаш. Хазарта едва ли е най-доброто забавление което можеш да измислиш.
Аре са па и ти, Олег.... едно е да се блъскаш цял ден да слугуваш някому и да даваш отчет защо си мигнал точно сега, а не преди 5 минути, друго е да си отвориш платформата, когато ти трекне (примерно кат станеш на обяд), да си сипеш кафе/ракийка или каквото ти душа иска и да си пускаш и затваряш сделки, когато ти трекне и пак да изкарваш същите пари. Ако са повече, още по-добре. Да не ставаме много алчни - не че е зле, но да се приготвим за по-лошото, пък ако стане по-доброто - добре дошло ще е. Не всеки е с милионерски амбиции като теб.
Добре си го представя човека с една дума, идилия отвякъде.Поне според мен.
Последна редакция от Eli2356 : 21-11-2013 на 01:56
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ivoleon (21-11-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тези неща не стават така.Аре са па и ти, Олег.... едно е да се блъскаш цял ден да слугуваш някому и да даваш отчет защо си мигнал точно сега, а не преди 5 минути, друго е да си отвориш платформата, когато ти трекне (примерно кат станеш на обяд), да си сипеш кафе/ракийка или каквото ти душа иска и да си пускаш и затваряш сделки, когато ти трекне и пак да изкарваш същите пари. Ако са повече, още по-добре. Да не ставаме много алчни - не че е зле, но да се приготвим за по-лошото, пък ако стане по-доброто - добре дошло ще е.Не всеки е с милионерски амбиции като теб.
Трейдинга си е работа и не се ли отнасяш сериозно, нищо не правиш.
Такова разхайтено поведение, забрави, че е позволено. Това, че няма шеф може да е добре, но като знаеш, че имаш разходи и нямаш друг доход, а от търговията зависи, ще можеш ли да си посрещнеш разходите, нещата са съвсем различни.
Щото както може за час работа да се изкарат 500$, така може и 10минути да се изгубят 200$. А ти за месеца имаш разходи които не търпят отлагане.
----------
На мен амбициите ми са 5-10Кевро на месец. Никъде не съм споменавал за милиони![]()
И в момента дори работямакар да изглежда, че вися във форума.
Олег, вярно, че трейдинга си е сериозна работа и така от небето не падат парите. Ама мястото на търговия има ли значение - дали на село, или в Ню Йорк - все тая. Важно е да има пц и нет и удобен диван - да може и да се поляга от време на време.А, и желателно стая с шумоизолация и заключваща се врата.
Човекът само спомена, че има отдавнашно желание да живее на село - това няма да му пречи на трейдинга по никакъв начин, даже може да му помогне като се има предвид спокойствието там.
-----------------
Бе мяркала съм те аз да споменаваш за разни планове твои преди да навършиш еди колко си (доста ранна възраст) да си станал милионер. Недей да скромничиш сега.
----------
И за разлика от тях (не че съм много запозната, но имам общо понятие), тук има доста повече логика и предвидимост, особено спрямо казината.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Добро утро колеги, Какви са ви прогнозите за днес? Гледам задържало се е през ноща на 1246-47. Нагоре или надолу ще поеме според вас.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
4 пъти у месеца си е почти хилядарка за 8 дни работа
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
А на тия 25 години какво предлагаш, че да ти взимаш по-голяма заплата, по всяка вероятност живееш у мама и тате още те отглеждат и това си е за харчлък само.
Сега, ако страдаш, че не можеш приличаш на футболистите да туриш една певачка до теб, някак не мога ти съчуствам.
Като не ти стигат ще си намериш и друга работа за останалата част от месеца.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Гутен морген
Кой си забрави златцето у самолета
50 символааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааа