Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всъщност съм рискувал 1800 първоначално, които пък съм изкарал от предишните движения в същата посока. А като се замислиш не съм рискувал нищо, просто съм реинвистирал печалбата. И какво се получава за няколко дни само от тези 2 сделки? 1800+600=2400. А при евентуален стоп на 300-400 или 500 какво? Рискувал съм 1800 и съм загубил 500 заради стопа. Кое е по-добре?Накара ме да се замисля дали да не почна да ползвам стопове.
Шегувам се.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
то си е сериозен бизнесхахаха не го слушайте тоя Олег...
печеля по малко. 500-1000лв на месец. имам 1 месец на загуба. но много малка.
просто от вече около 6 месеца печеля.
взимам се насериозно защото това за мен е сериозен бизнес. сега печеля малко след година ще е повече а след 2 години още повече.
просто започва да става постоянно явление а не временен фактор.за някои хора е игра, за други бизнес
![]()
И аз като теб искам да се развивам , само че още нямам достатъчно опит в тази сфера.За това и почнах да пиша във форума за да обогатя знанията си и да науча нещо ново.
а по темата, златото сега видях е пробило 1250, къде му е следващата спирка ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нищо не изтъквам! Искат да пиша роден град - пиша го. А мечтата ми е да отида да живея на село. Сега се замислям ако се отдам изцяло на форекса дали няма да се получат нещата. Лежа си някъде на село на спокойствие и си изкарвам по 100-200 лв на ден докато си пия ракията. Яко ще е.![]()
Да де - исках да напиша 15 (техническа грешка). Но аз там низходящо движение на дневна не виждам, даже на повишение е затворил денят, просто един рейнджов ден, слагащ край на едно възходящо движение. Не разбрах какво продължение на низходящо движение си търсил.Да не би и ти да си допуснал техническа грешка?
Вече друг е въпросът, ако си търсил трендове в рейнджа.
ПП:Всъщност да - разбрах - точно това си търсил. Виждам, че е имало някакво мини спадче около обяд, продължение на мини спада от миналия ден. но като цяло си е било рейндж, не може да се сравнява с истинския тренд сега.
Последна редакция от Eli2356 : 21-11-2013 на 01:42
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Докато гледаш на трейдинга така:Нищо не изтъквам! Искат да пиша роден град - пиша го. А мечтата ми е да отида да живея на село. Сега се замислям ако се отдам изцяло на форекса дали няма да се получат нещата. Лежа си някъде на село на спокойствие и си изкарвам по 100-200 лв на ден докато си пия ракията. Яко ще е.
Работата няма да стане
А за 100-200лв на ден, не ти трябва трейдинг, а обикновена работа![]()
Добре е че си го превърнал в бизнес и можеш да се издържаш с приходите. Винаги съм готов да науча нещо от по-опитни от мен хора, независимо от сферата. Относно стратегията ми: Знам че не се прави така, но съм решил да пробвам какво ще стане ако вървя срещу правилата. Най много да фалирам както казахте. Имам сериозна и добре платена работа, така че фалита не е драмахахаха не го слушайте тоя Олег...
печеля по малко. 500-1000лв на месец. имам 1 месец на загуба. но много малка.
просто от вече около 6 месеца печеля.
взимам се насериозно защото това за мен е сериозен бизнес. сега печеля малко след година ще е повече а след 2 години още повече.
просто започва да става постоянно явление а не временен фактор.![]()
Oleg, Можеш ли да кажеш за коя обикновена работа се плаща по 100-200лв на ден в България ? Аз събота и неделя свиря мачове и едвам го бутам до 250-300лв за двата дена и това, само че само събота и неделя.Как да изкарвам и през седмицата такива пари
щом живееш в софия, 100лв на ден са 2000лв ? това много ли е.Нищо не изтъквам! Искат да пиша роден град - пиша го. А мечтата ми е да отида да живея на село. Сега се замислям ако се отдам изцяло на форекса дали няма да се получат нещата. Лежа си някъде на село на спокойствие и си изкарвам по 100-200 лв на ден докато си пия ракията. Яко ще е.
доста хора взимат такава заплата.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
----------
![]()
![]()
стани през седмицата програмист и ще изкарваш за през седмицата на месец 2000лв и за 4 съботи и недели още 1000лв и ей ти ги 3000лв на месец