Taka де, много матриал, много стока
![]()
Taka де, много матриал, много стока
![]()
хахаххаха, ей тая софия ве. голям град големи хора![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (21-11-2013)
Вече всички са от София... като човек каже че е от София му се смеят : )
stanislavnba, ти за тези 2-3 години търговия имал ли си сметка която да е фалирала или такава която да я увеличиш многократно ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Петък - 13.11 ли имаш предвид - тогава не виждам движение надолу, по-скоро връхче на възходящо движение.![]()
Освен това казах - с много близки лимити - само до 1240, макар че очаквам и 1236, за обиране на трохите, пък ако даде Господ повече, още по-добре.![]()
Не мисля, че точно оттук ще се изстрелва нагоре.
Пп: А даже и да се вдигне пак ще падне до лимитите, тъкмо ще скъся и от по-виското.
Последна редакция от Eli2356 : 21-11-2013 на 01:23
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
фалирали съм имал 4.. първата беше що годе на размер другите 3 малки.
след това не съм фалирал..
5 пъти броят ли се за многократно ??? това е на реална сметка.
иначе на демо съм правил 3000% за 1 месецно това не го броя изобщо. даже ми е смешно.
От 3 години се занимавам и не чакам да се храня от това а ми е интересно и се забавлявам. Според твойте критерий може да се каже че съм "новобранец". Но тук не съм забелязал да е казарма. Във форума започнах да пиша от няколко дни, защото гледам че се трупа някъкъв бонус. С две думи: Дреме ми дали ще фалирам и дали ще пиша във форуми. Ти като гледам много насериозно си се взел. Сподели по колко изкарваш (или губиш) на месец. Светни ме на някои тънкости.няма как да са много... просто пишеш неща които новобранците пишат.
в тоя форум са много.
1-2 години опит също е доста малко в тази сфера. освен ако не си стоял до 2ма 3ма които печелят и ти да се учиш от тях, друг начин за по малко от 3-4 години няма.
а ти ме съмняваш и 1 година да имаш.
Това имах предвид, всеки е почнал от някъде и трупа опитна мен това ми е първа сметка , като след един месец търговия не съм я занулил, като няма опции да стане това скоро.
Иначе 5 пъти си е доста стабилно увеличение особено ако става дума и за по голям капитал, Успех![]()
хахаха не го слушайте тоя Олег...
печеля по малко. 500-1000лв на месец. имам 1 месец на загуба. но много малка.
просто от вече около 6 месеца печеля.
взимам се насериозно защото това за мен е сериозен бизнес. сега печеля малко след година ще е повече а след 2 години още повече.
просто започва да става постоянно явление а не временен фактор.