Аз пък отдавна се заиграх с USD/CAD, обаче нещо взе да се излага и го хеджирах преди време и тъкмо го гледах преди малко какво да го правя. Добре, че спомена за канадското изявление, жалко, че е било неутрално, но все пак курсът зае някаква посока - нагоре по-скоро.
Петролът е страхотен - от месец и половина се захванах с него, като го видях как се е наточил за надолу и надежите ми доста добре се оправдаха. А и още има да пада според мен, може би след известна по-голяма корекция тоя път.но първо още малко надолу - и май това още малко надолу го изпуснах по вина на Инстата.
Да се оплача по повод на петрола (макар че не му е тук мястото) - нещо, което виждам за пръв път - на Инстата просто замръзна около 21 ч и така си и остана графиката на петрола, а изпуснах такова огромно движение надолу - цената май вече е към 91,96. Може ли такова нещо?На малките таймфреймове замръзна, на големите се вижда.
Да не би днес да правеха ежемесечната трампа?
Пп: И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ БЯХ ВЛЯЗЛА КЪСА С ТРОЕН ОБЕМ ПО ПОГРЕШКА, но я затворих много рано, още преди да замръзне цената в 21:30. Щя да отворя нова.![]()