Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хитреците КНСБ сега ще си постигнат искането щото еконкретно, таксиджиите тоже и пак ще си останат ранобудните и протестърите.
Та не се заблуждавайте, че ще се случи Оставка.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Все ми е тая кой ще ме управлява да ти кажа, но при конкретни искания ще има успех независимо кй седи на ония места там.
А с разни ефирме лозунги за морал и прочие ме съмнява нещо да се случи.
Ни политиката ни икономиката могат се ръководят с етически понятия и разни философии дето всеки е компИтентен.
Това ще да е над 60% процента , ние такова нещо не сме виждали![]()
![]()
Но и да гласуват кой да изберат ????
Eй ви лозунг и тема за протест, която мисля, че може да има успех, политици и държавни чиновници с досъдебни производства да нямат право да изпълняват длъжност, както и такива, които не могат да докажат по неоспорим начин приходите си, има ли съмнение- аут..........
----------
Народ мишоци на който ти си виден представител с претенции - да прав си не е сигурно че ще направи по-добър избор от пенсионери и цигани.
Разликата ни с французите е само, че те освен че нонстоп си говорят, което и ние правим,е че застават пред урните, не си остават с празните празказки само.