кът си цъкнеш на името най-отгоре требе да има раздел "бонуКс" и там да пише до стотинка колко точно си отспамил за настоящия месец![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кът си цъкнеш на името най-отгоре требе да има раздел "бонуКс" и там да пише до стотинка колко точно си отспамил за настоящия месец![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тъй вярно смятам правилно
Bonus for this month 311.4 USD
Payed for 11.2013 219.45 USD
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е грубо изказване за родител и няма оправдание, аз също щях да запаля,ако ми кажат така .................................................. .................................................. .....................jivko78, по принцип е така, но понякога родителите са доста груби честно казано.. и ако тази тяхна страна я виждаш, често няма да имаш голямо желание да им помагаш.. Вярно е ! Създали са те и са те отгледали, но ако след някоя друга година са започнали да се държат лошо с теб...Аз лично веднъж не знам как не обърнах масата в заведението върху майка ми... майка ти да ти каже "ми тогава стой си тук и си мри" (ставаше дума за това, че нямам желание да ходя в чужбина).. Няма да го забравя ! Но ще й го покажа някой ден, за да види що за приказки ми е говорила. Нямам нищо против нея колкото и отрицателен да й е характера към мен и към баба ми (майка й) ама да ми говори така...
А тъй , вървиш прогресивно нагоре![]()
а къде е още , има цяла седмица !
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Нии щи помагаме , няма та оставим![]()
щи правим компания
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
кот и да ви кажат родителите реакцията си е вашаи обикновено има причина да го кажат каквото и да е казаното...
![]()
![]()
![]()
Това, че от малък нямам желание да изляза в чужбина и че все още нямам такова.. това не е предпоставка да ми каже да "си стоя и да си мра"но да прав си винаги си има причина !
Kaisyn83, ами както Куреца каза.. трябва да си баш селянинно просто причината за мен е, че прекарвам доста време тук.. сутрин като стана като се оправя и насладя малко на утрото сядам тук у форума и отива до към 2-3-4
и пак като си имаш предвид, че не пиша в много теми
![]()
Остъй ги градските завиждат , селянина си е щастлив човек![]()
![]()
ни тука у провинцията разбираме от щастие
![]()