Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз така те разбрах! Първото нещо, което правя всяка сутрин е да изпия една чаша вода!
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Добро утро!
Днес съм рано пиле! Как сте?
За закуските говорите......аз откокто тренирам , задължително закусвам, мюсли ила корн флейкс!
Иначе няма пауър! И в началото инструктра ме нахока, как можело да не закусвам! Така метаболизма се забавял.....и още сто причини
И вече ми е навик!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Лин Тилтън - женският вариант на Джордж Сорос?
Какво знаем за Лин Тилтън? Президент на фирмата за частно инвестиране, Patriarch Partners, която управлява над $8 милиарда, а преди това е работила на Уол Стрийт във фирми като Morgan Stanley, Merril Lynch, Goldman Sachs и A mroc. Носи 12-сантиметрови токчета, за да "изглежда достатъчно свирепа и да получи необходимото уважение, което заслужава." Често е наричана "най-голямата жена собственик на бизнеси в САЩ", със 74 средни компании под неин контрол.
Тилтън отдава посвещението си към успеха на спортното си детство. Като тийнейджърка е била национално разпозната тенисистка, което ѝ спечелва място и стипендия в университета Йейл, където завършва американски науки. След завършването си постъпва на работа в Morgan Stanley, което дава началото на кариерата ѝ във финансите.
След като напуска Morgan Stanley през 1983г, продължава следването си в Колумбийския университет. След което постъпва на работа в Goldman Sachs, в сферата на първоначални публични предлагания на компании, а по-късно работи и в Merril Lynch, където се занимава с изкупуване на ливъридж на компании.
Със собствени средства, Тилтън основава Patriarch Partners през 2000г на принципа, че да правиш пари и да се бориш да превърнеш света в едно по-добро, място не са взаимно-изключващи се понятия. Компанията спасява, преструктурира и вдъхва нов живот в замиращи и западнали компании - бизнес практикра, която малко имат смелостта да прилагат.
В: Защо реши да основеш Patriarch, когато вече си се пенсионирала от Уол Стрийт, имала си "добре-изглеждащ мъж и малък остров"?
О: Визия. Една вечер, когато бях на почивка в Коста Рика, се събудих изведнъж. Видях баща ми и моят майски учител много ясно. Те ми казаха, че това, което правя не е планирано за мен - че трябва да се освободя от всички материални желания и нужди, и да се върна обратно на Уол Стрийт. Не можеш да водиш преди да се освободиш от всички задръжки. Станах и заминах за Ню Йорк по средата на нощта.
В: Виждаш ли се като женския вариант на Джордж Сорос?
О: Да. Целта ми е да стана - един от хората, към които се обръщат, за нужда при взимане на икономическите решения за Америка. Какъвто е и Джордж Сорос.
Добро утро , банда!
Тая нощ почти не спала
а как ухае на кафе...
помни кучето помни...
Албе бях мернала нейде една статия за две сестри японки търгуващи на форекс
Дале ще можеш да я откриеш нейде из пространството?
Изключително прав е бил човека !Добро утро!
Днес съм рано пиле! Как сте?
За закуските говорите......аз откокто тренирам , задължително закусвам, мюсли ила корн флейкс!
Иначе няма пауър! И в началото инструктра ме нахока, как можело да не закусвам! Така метаболизма се забавял.....и още сто причини
И вече ми е навик!!
Има едно златно правило за стимулиране на метаболизма и то е, че максимум през 6 часа трябва да се храни човек !
Fafa (20-11-2013)
~@~,
ще опитам ...
ако трябва ще искам помощ от приятел