Ха,че що....Да той многократно е лансирал идеята за мажоритарен вот,ми той е един от доайените в журналистиката ни и най-важното не свързан с ДС............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И на мен това ми е чудно и най-интересното е, че не Мая Манолова, а въпросните граждански организации го изгониха, той присъства на първите две три срещи и после те го махнаха и нещата почнаха да се размиват.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
По думите на Манолова проекта за новия кодекс е готов и още в началото на октомври трябваше да се внесе...........да,ама не още нищо няма
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За другата седмица е плануван да се внася на четене, но никъде няма инфо, освен спорадично излиза само за техническата част, елктронно гласуване, печатане на бюлетини и такива нещица.
masta (15-11-2013)
За мен беше грешка тия граждански организация дето се навряха, сума ти на брой, в смисъл от това което видях по телевизията там освен лозунгари нямаше много хора с акъл нещо, хеле пък юристи, ама пусто българина нали си мисли, че е голяма работа да получи трибуна да си плюва на спокойствие и едва ли са родили нещо умно,дано поне са направили някаква смесена система, че хем да си гарантират местата на партийната вихрушка, хем да ни позамажат очите, другото което би било добре да се улесни процедурата за индивидуалните кандидати, далеч съм от мисълта, че ще приемат изцяло мажоритарен вот, но ако има нещо в тая насока пак сме напред.
Те рядко по принцип се изказват по кодекса, някакво интервю имаше тая седмица с Майчето там го мернах.
Уж щеше да е широка дискусия........,а то сега ще стане така,че ще го прекарат в този недоносен парламент и на две на три ще се претупа.Едните ще са сърдити,другите ще идат в командировка и толкова.............
Ще видим, и аз не храня големи надежда, от друга страна се пънят да работят, та може и наистина да мине номера нещо хубаво да се промуши, че да се харесат на хората, те тъй или иначе си гарантират местата за върхушката за следващите избори, а тях това ги интересува, но покрай това ако се промуши и друго ще е добре,но някак не пуснаха юристи дето могат да го прокарат това, а тесните специалисти в тая материя и без това не са много добрите.
----------
А медиите, какво ще направят, само ще ни препредават какво се надвикват да се обиждат от трибуната и дотам, като гледам това е стила им спрямо тоя парламент, вадят се няколко пиперливи фрази и дотам и на хората им харесва.