Досега компромисно гласувах за ВМРО, патриотична идея, не крайни националисти, не са били в управлението и още не са се оцапали.
Та в тоя ред на мисли, ако нещо наистина ново дясно не излезе некомпроментирано, ще си гласувам пак за тях.
Досега компромисно гласувах за ВМРО, патриотична идея, не крайни националисти, не са били в управлението и още не са се оцапали.
Та в тоя ред на мисли, ако нещо наистина ново дясно не излезе некомпроментирано, ще си гласувам пак за тях.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За новите партии който се пръкнаха на бял свят, някакви впечатления имаш ли ?
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
В реформаторския блок ме отказаха, че изпълзя една камара стари лица от нафталина, Народната партия излезе от първоначалния февруарски протест, посъбраха се там един двама дето харесвам, ама нещо като че ли решиха, че няма се занимават с политика незнам, но изчезнаха от полезрението, сочат се за приемници на народняшката партия отпреди 9 септември, ама явно няма кой да ги финансира че да направят нещо, че политика с пари се прави.
По принцип не ми се повтаря, но тя е човек който влиза в конфликти и то не с един и двама от форума, и четейки постовете винаги е започвала тя. Причините да я обиждам че тя започна първа със заяжданията и обидите и не виждам по какъв друг начин да комуникираш с такъв човек. Сега се прави на невинна , изстрадала душица, която е обиждана и наранена. Типичното поведение и номера за един Бай Ганьо в женски образ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето го сайта им, няколко интервюта преди слушах и ми харесаха, но дотам са ми впечатленията, недостатъчнти
http://www.pppp.bg/
scooterr (15-11-2013)
Има!Вървеше някаква кампания във фейсбук точно за това да се инициира промяна на избирателната система .....Даже скоро мисля Фицката го беше публикувал в темата на РЕДА
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е това вече ме обиди тотално, аз да се правя на изстрадала душицаПо принцип не ми се повтаря, но тя е човек който влиза в конфликти и то не с един и двама от форума, и четейки постовете винаги е започвала тя. Причините да я обиждам че тя започна първа със заяжданията и обидите и не виждам по какъв друг начин да комуникираш с такъв човек. Сега се прави на невинна , изстрадала душица, която е обиждана и наранена. Типичното поведение и номера за един Бай Ганьо в женски образ
Ох миличкия- Моля, другарко, аз не започнах първи.
Да не те понасям и няма да започна, нито ще те оставя на мира- това достатъчно прямо ли е , че да го разбереш, пък ти си се обяснявай колко искаш.
----------
Това на Слави, ама то така си остана в пространството, най ме е яд, че гражданските организации разкараха Валери Найденов от дискусиите с Мая Манолова, а по-твърд привърженик на мажоритарната система не познавам, не можел да се явява просто тъй като журналист.
1. така е различно еjivko78,Много взе да прекаляваш с обидите, ама какво се изненадвам като знам на кой се кланяш.
Ами да гадничко, да си аутсайдер, ама като да там ти стига акъла няма и да мръднеш, а дали сама си търся клиентите или те идват при мен това си е мой проблем, но разликата е, че мога да го направя, а ти не можеш.
Бизнес е различно нещо от свободна професия и без да го проверявам, общинско аутсайдерче.
Запри си езика, че с мен на глава няма да излезеш, докато съвсем на си се оакал в незнанието си.както е различно и "държавен служител" , от служител на държавна работа, но ти и между това не правиш разлика
провери все пак как се превежда думата БИЗНЕС , не е сложен превода дори ти ще го разбереш
2. Нормално е, ти си дървена глава, нямам и намерение ...........
Чувала ли си на партия Обединена България ??????????В реформаторския блок ме отказаха, че изпълзя една камара стари лица от нафталина, Народната партия излезе от първоначалния февруарски протест, посъбраха се там един двама дето харесвам, ама нещо като че ли решиха, че няма се занимават с политика незнам, но изчезнаха от полезрението, сочат се за приемници на народняшката партия отпреди 9 септември, ама явно няма кой да ги финансира че да направят нещо, че политика с пари се прави.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
jivko78, Ей, пак прекаляваш, обяснявай се , обяснявай се, но каквото и да напишеш това, което правиш е лайняна работа и целофан да и туриш, пак няма да е вървежно и продуктивно.
Като нямаш намерение,спри да лъскаш клавиатурата и ходи си говори с някой за пиене и манджи.