ГЕРБ, ако ни е олицетворението на дясното тури му пепел, сега там е празно та празно....................
ГЕРБ, ако ни е олицетворението на дясното тури му пепел, сега там е празно та празно....................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
А не бива да е така, колкото в ляво , толкова и в дясно![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ух, колко сме нервни, бюрцето под крачетата ни се клати ли клати........................................ ...
Пък и трябва да си дигаш в Пловдив да ходиш, ама няма те жалим, че ще ти осигурят транспорт и някой лев може изкараш.
Може да са по-лява партия и от БСПто. Но нали се бият в гърдите, че са дясна партия, член на ЕНП. Па и българина си е тъпо животно. Разбира от партиина идеология, колкото и от футбол, колкото и от пазарна икономика.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разбира се извънредните пари са добре дошли. Ама двамата много се обичате![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Викаш БСП-то поне са се постарали идеологически да се подковат,е сега ако бяха написали и сценарийчето им за една петилетка напред как ще ги държат на синджирче, няма се отказват от козове, я.
То ако става за въпрос и хич не сме за дясно, а за някаква центристка партия, но колко човека са наясно, кое е ляво и кое дясно, представите на българина се изчерпват с ляво- комунист, дясно- демокрация и дотам.
----------
Ти питаеш ли любов към чиновници в администрация дето се фукат как в работно време си цъкат форекс и си пишат по форумите- ами аз не и не се притеснявам да го кажа, а на него не му харесва.
Пък знам ли го може да има и партийна повеля да дращи по форумите за ГЕРБ и оттам да цъка още допълнително.
не сме нервни , по-скоро притеснен че имаш проблеми със зрениетото так утре , в други ден я котировки видиш грешно , я някоя цифра докато си работиш във фирмичката си , ще вземе да се отрази лошо на финансовото ти състояние
ГЕРБ да не си ти подрязали крилцата на бизнеса , та са ти все в устата
Нищо ти пък се натискай да си гъста сега с ДПС , те ще ти дадат хлебец , пък може и нещо друго.............
----------
Аз питая любов към тези дето уж собствен бизнес имат пък вместо да си го гледат, си уплътняват времето в нета по форумчета , оставили са сулю и плюлю да им вършат тяхната работа, пък после се чудим коя политическа сила ни е виновна че не ни върви бизнесчето.... То ако можело тъй бизнес да се прави с този КОМУНИСТИЧЕСКИ МАНТАЛИТЕТ , друг да ни върши работата , а ние е да си гледаме рахата на топличко
[/COLOR]
Ти питаеш ли любов към чиновници в администрация дето се фукат как в работно време си цъкат форекс и си пишат по форумите- ами аз не и не се притеснявам да го кажа, а на него не му харесва.
Пък знам ли го може да има и партийна повеля да дращи по форумите за ГЕРБ и оттам да цъка още допълнително.Бе карай както ти е по-лесно
![]()
Някой работата им не зависи от това кой е на власт.Та днес ако реша ще съм БСП, утре Атака, вдругиден трети и нищо не ми зависи от това, докато при теб виж кофти, искаш не искаш трябва си политически обвързан.
П.с.Никога не съм казвала, че имам собствен бизнес, а че съм самоосигуряващо се лице цял живот- ама разбрахме, че ти много много не знаеш значението на думичките.
От де и да го погледнеш за теб все си е зле и мъжа ми да ме издържа пак съм се уредила, а ти гониш вече 40 -така ,и само наколенки на някоя политическа партия може да правиш да докараш някоя заплатка и нещо рушветче отгоре, ако си по-обвързан и са ти дали достъп до такава длъжност.
Като си самоосигуряващо се лице, нали пак сами си търсиш клиенти или пазар или каквото е там. Разликата е само за пред данъчните как си регистрирана , то пак си е един вид твой бизнес, бе малоумна овца . Провери значението на думата БИЗНЕС , преди да остроумничиш. Ако навлизаш в критическата донякъде мога да си обясня кривотията ти , нормално е след като на тази възраст вече никой не те ебава , не и както преди..........но ако още не си влезнала представям си като влезеш какъв крив катил ще сиНякой работата им не зависи от това кой е на власт.Та днес ако реша ще съм БСП, утре Атака, вдругиден трети и нищо не ми зависи от това, докато при теб виж кофти, искаш не искаш трябва си политически обвързан.
П.с.Никога не съм казвала, че имам собствен бизнес, а че съм самоосигуряващо се лице цял живот- ама разбрахме, че ти много много не знаеш значението на думичките.
От де и да го погледнеш за теб все си е зле и мъжа ми да ме издържа пак съм се уредила, а ти гониш вече 40 -така ,и само наколенки на някоя политическа партия може да правиш да докараш някоя заплатка и нещо рушветче отгоре, ако си по-обвързан и са ти дали достъп до такава длъжност.![]()