ja., Една графика гледаме различно виждаме, въпроса е в повечето случаи виждането ти да съвпадне с това на пазара.
Колко ти е стажа , та семо ли си нещо чел ли си
За фигурите най-доброто е енциклопедията на Буковски
ja., Една графика гледаме различно виждаме, въпроса е в повечето случаи виждането ти да съвпадне с това на пазара.
Колко ти е стажа , та семо ли си нещо чел ли си
За фигурите най-доброто е енциклопедията на Буковски
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, тенкю, Novak. Аз това съм го чел, но между четенето и истинската графика има голяма разлика за мен. Мейби по-опитните си определяте без проблем фигурите...
Тази картинка я видях в един чужд форум и ми се стори съмнителна или по-скоро не мога да вдена къде са главата и раменете. На какъв тайм фрейм е направена и т.н.
Сори ако ви расейвам, ще почерпя![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-отгоре пише - голд, демек злато, и после има едно 240 - това са минутите, демек 2 часа. всички платформи подават информацията по този начинДа, тенкю, Novak. Аз това съм го чел, но между четенето и истинската графика има голяма разлика за мен. Мейби по-опитните си определяте без проблем фигурите...
Тази картинка я видях в един чужд форум и ми се стори съмнителна или по-скоро не мога да вдена къде са главата и раменете. На какъв тайм фрейм е направена и т.н.
Сори ако ви расейвам, ще почерпя
За фигурата - вляво на картинката има едно зелено правоъгълниче, в което на английски е написано ляво рамо - главата е обозначена със зеленото правоъгълниче по-горе и дясното рамо - съответно вдясно.
така ясно ли е?
Не мога да ти нарисувам с обясненията, защото съм само на МТ4, а там няма графика на 2 часа - или поне не ми се прави
Безплатен обяд няма!
ja. (07-11-2013)
Аз докато напиша 50 символа за отговор на предния ти пост и ти си пуснала още един
Стаж като реална сметка имам около месец, демо - година.
Чел съм БуковскиИмаш предвид БукЛовски, него не
![]()
Златото май има още път надолу, като не влезнах на 1318 сега ще търся вход около 1310![]()
Шъ ти припомня
Виж пробвай да си ги откриеш първо по графиките няма проблем да питаш, ако искаш да се научиш, трябва време окото да свикне.
А за главата и раменете трябва да имаме тренд , който да обръщаме,а на дейли сме в рейндж в този момент, може би в някакъв триъгълник още не го е нарисувало.
Ето ти фигурка, Хепи сега ще хване да ме бъзика
Обаче като се вгледаш ето ти нагледен пример, как може да дадеш два стопа - ТА, не е панацея.
----------
http://charts.mql5.com/2/989/xauusd-h1-alfa-forex-2.png
ja. (07-11-2013)
тамън се чудех за какво пък ще те бъзикам, ама като видях графиката и ми се проясни моделаШъ ти припомня
Виж пробвай да си ги откриеш първо по графиките няма проблем да питаш, ако искаш да се научиш, трябва време окото да свикне.
А за главата и раменете трябва да имаме тренд , който да обръщаме,а на дейли сме в рейндж в този момент, може би в някакъв триъгълник още не го е нарисувало.
Ето ти фигурка, Хепи сега ще хване да ме бъзика
Обаче като се вгледаш ето ти нагледен пример, как може да дадеш два стопа - ТА, не е панацея.
----------
http://charts.mql5.com/2/989/xauusd-h1-alfa-forex-2.png![]()
Безплатен обяд няма!
От скоро се интересувам от сделките със злато и забелязвам че понякога имам комисионна, друг път НЕ, защо е това ?