Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356, намари си някаква друга занимавка в такива дни.Няма смисъл да се чака нещо интересно,при положение,че нито техника,нито фундамент има,които да презразполагат за това.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ми де да го знам какъв ще е денят. Чак по някое време днес забелязах силната подкрепа на Н4 - канала. А и в последните 2 месеца точно от такива подминавания на дни колко изпуснах... Но принципно си прав.- сега съм заложила капаните (лимитите) занадолу и направо мога и да не го гледам известно време, сигурна съм, че ще ги стигне. Няма смисъл само да си тровя нервите и да си губя времето в тоя рейндж.
----------
Аууууу - сигурна бях.И да говорим, и да не говорим, графиката нали виждаш - ще видиш и без мен.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
имам ги и аз едни подобни съмнения, но искам да видя какво ще стане с 50фибо, че един месец "слаб" дойлер, а пък за три дена слабото евро направи "корекцията"![]()
Да - при това положение ще има първо надоре, после до 1276. Другият вариант е първо до 1276, после нагоре. Но знам, че ще ходи до там.
----------
Като гледам - много не се знае кое е по-слабо в момента в дългосорчен план - след това пропадане на еврото миналата седмица...
Най-гадно ми е бавното развитие - да знам докъде ще стигне и да го чакам с дни (на дай боже).Голям хитруш се въди понякога - големи заблуждаващи движения първо. Май е прав Predator...
Много си се вкопчила в това злато .Ама явно доста го следиш и разбираш повече .Аз му хвърлям по едно око наРЕД със другите инструменти и просто отбелязвам че в момента не си заслужава да го следя на ниски фреймове и чакам раздвижване от 100-тина долара нагоре надолу няма значение че да търся някакъв вход.Ми де да го знам какъв ще е денят. Чак по някое време днес забелязах силната подкрепа на Н4 - канала. А и в последните 2 месеца точно от такива подминавания на дни колко изпуснах... Но принципно си прав. - сега съм заложила капаните (лимитите) занадолу и направо мога и да не го гледам известно време, сигурна съм, че ще ги стигне. Няма смисъл само да си тровя нервите и да си губя времето в тоя рейндж.
Ми кво да правя като на мен пък златото ми се струва един от най-сигурните инструменти. Пък и съм се захванала с него, имам открити позици - и по-нови и по-стари. Петролът напоследък също ми е от-най-сигурните, по-точно спукването на балона му - доста изкарах покрай него. Еййй, много ги обичам тез балони.Много си се вкопчила в това злато .Ама явно доста го следиш и разбираш повече .Аз му хвърлям по едно око наРЕД със другите инструменти и просто отбелязвам че в момента не си заслужава да го следя на ниски фреймове и чакам раздвижване от 100-тина долара нагоре надолу няма значение че да търся някакъв вход.Еврото да не е по-сигурно - очаквахте ли чак такова пропадане миналата седмица. Пък за рейнджа на йената последните НЕ седмици, а месеци какво да кажем - 5 месеца на едно место - тя по-сигурна ли е?
Пп: Озито и кивито също са ми интересни - и те добри балончета бяха заформили. Кивито тепърва ще се пука за пореден път.
Само паунда пропускам, ма много ще ми дойде и него да го следя.
Последна редакция от Eli2356 : 06-11-2013 на 01:26
На мен ми се струва че индексите и някои акции доста се балонираха напоследък.Петрола е интересен и има почти постоянно големи движения,но е трудно да се каже че се е набалонил.Имало е доста по-високи и по-ниски цени в миналото от текущите и може да си шава колкото си иска нагоре надолу.Ми кво да правя като на мен пък златото ми се струва един от най-сигурните инструменти. Пък и съм се захванала с него, имам открити позици - и по-нови и по-стари. Петролът напоследък също ми е от-най-сигурните, по-точно спукването на балона му - доста изкарах покрай него. Еййй, много ги обичам тез балони. Еврото да не е по-сигурно - очаквахте ли чак такова пропадане миналата седмица. Пък за рейнджа на йената последните НЕ седмици, а месеци какво да кажем - 5 месеца на едно место - тя по-сигурна ли е?
Пп: Озито и кивито също са ми интересни - и те добри балончета бяха заформили. Кивито тепърва ще се пука за пореден път.
Само паунда пропускам, ма много ще ми дойде и него да го следя.
Йената беше благодат до преди да влезе в рейнжа.Честно казано в момента само индексите ми харесват как са се нагласили.