Ми така пише по всички календари - очаква се силен ефект. Все тая - няколкото думи, които каза, са теоретични приказки за икономическите кризи. Само подплаши пазара.Прави си нормална корекция нагоре по канала на Н4. За сметка на петролчето, което пак реши да пада.
----------
Надушвам го аз нефта, че се готви малко нагоре да се кикери.... не за дълго. Тъкмо ще продам от по-високо. Определила съм му максимална цел нагоре за месеца 96,17.
По темата за златото - ми добра ми се струва стратегията. Само дето очаквам евентуално нагоре от 1265-70. Но може би не за много дълго. Добър си е този принцип "купувай дъна, продавай върхове". Браво за последната дълга!
Аз много не си падам по стоповете. Само по положителните евентуално, понеже за мен стоповете са най-бързия и несправедлив начин за изгаряне на капитала по сметката. Предпочитам да влизам в позиции с висока сигурност и с разумни обеми, но без стопове и обикновено успявам с малко повече търпение.
Пп: Йорданка Фандъкова и на мен ми е особено симпатична, не само щото е от нашия край. Вие сте си по природа от една партия - и двамата рогати овни.![]()
Вярно, че ББ я напъва по някои въпроси, примерно за бездомните кучета, но тя "с кадифената ръкавица върху желязна ръка" мисля, че доста добре се справя, лавира по-точно.Поне така изглежда.