Албе, нали знаеш - всеки проектира себе си в другите; и Олег така в случая - приписва си собствените качестна на теб. Нищо странно и необичайно.
Пък някои се опитавт да се натискат в твойта тема - ааа, така си е - я ги стегни малко да кажат нхещо и за скалпирането - това да не е свал-пазар.Ко речи, ко ?
Аз като питам някой нещо, питам директно и ясно, без недомлъвки![]()
Това което тя прави е типично женска лигавщина пораждаща се от липса на внимание. Мъжа такива глупости не прави
А ти, не ме коментирай, моля![]()
Oleg, хаха а не допускаш ли, че съм хитруша
липса на внимание викаш...30 цента се вадят и без внимание ...най-често със скандал по става ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
иното сляпо,кьораво, другото глухо ... леле нема да припадна спокойно
айде, лека нощ
КИНО-то се скръндзи, изпил самичък вискито,щото било вкиснало
........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Верно - мъжът прави много по-големи/едри глупости - той с такива дребни като женските не се занимава.А като не му изнася - хеле пък в нета си се движи по горното правило (ау, колко бързо го видяхме на практика)
Пп Сега па освен като типичните самохвалко и засегнат или нападател, почна да се изживяваш и като модератор.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-11-2013 на 21:39
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
и аз тъй исках за кеф и с кеф си качвам песни и снимки ...пък който иска да ме отразява
----------
Eli2356,
споко...имам един кусур голям - много помня ...из нета за години назад ...къде какво съм видяла и прочела ...трупам...трупам ...тежи ми но не мога да се освободя, това е
Хаха, скандалджията вика "Не на скандалите"!Олег ще ме спука от смях тая вечер.
----------
Алба, да ти кажа това е добре - значи просто нямаш по-големи грижи, които да ти запълват паметта и съзнанието. Радвай се.Говоря за нетските грижи. Ако има и други - друг въпрос.
Добрата памет понякога значи и злопаметност.Ма какво да се прави - такива сме си ние паметливите.
Да са мислили като са ни обиждали.
Пп: Аз освен че съм (зло)паметна, днес съм изнервена и от застоя на златото и среброто, така че да внимават двойно някои.![]()
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-11-2013 на 21:52
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ми има...То нали нета в днешно време се води нещо като паралелна действителност... Пък и много хубаво прикритие и защита осигурява за разлика от действителността. Може да си бръщолевиш каквото ти скимне и после както казва Алба - ни чул, ни видял, ни казал... тез дребните магарийки хем могат да ти бръкнат в нервите, хем полицията не ги лови...
![]()
![]()