Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (05-11-2013)
споко, карай...не е важно ...
аз си намирам отговорите сама ...а това си беше чисто любопитство
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е и какво стана сега?
?..........изгубих нишката!
Кажи си въпроса Албе, той тъкмо каза ще отговаря на неудобни въпроси......и ти се отказа!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това му е най-хубавото на нета ...идеално е да се правиш на ни прочел, ни видял ...
А бе опита се да си придаваш важност за пореден път и отново не ти се получи![]()
Ако го беше питала нормално, щеше да ти отговори![]()
Но и аз не разбрах, въобще имаше ли въпрос![]()
фицката (05-11-2013)
albagpipe, добре казаноХм, не се бях замислял по този въпрос, може и да си права
п.п. Но в конкретния случай според мен грешиш. Не мисля, че Фицката целенасочено е избегнал въпроса тиПо-скоро не го е прочел.
Oleg,
за пореден път не си прав
мога да го приема ако говориш за себе си ...но ...
няма значение...наистина не ми е важно ...отдавна съм си направила изводите,
ако са грешни - проблема си е само мой ...и те така ...
----------
aboleon, права съм за себе си ...имам доста стаж в нета
Албе, нали знаеш - всеки проектира себе си в другите; и Олег така в случая - приписва си собствените качестна на теб (самохвалство и засегнатост). Нищо странно и необичайно.Oleg,
за пореден път не си прав
мога да го приема ако говориш за себе си ...но ...
няма значение...наистина не ми е важно ...отдавна съм си направила изводите,
ако са грешни - проблема си е само мой ...и те така ...
----------
aboleon, права съм за себе си ...имам доста стаж в нета*****************************
Пък някои се опитавт да се "натискат" в твойта тема - ааа, така си е - я ги стегни малко да кажат нещо и за скалпирането - това тука да не е свал-пазар.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz