albagpipe,
помниш ли кога (на кое място ) ти казах че влязох на дъли напред на EUR/JPY ???
сега да видим до края на деня - дали няма да спечеля и баса![]()
albagpipe,
помниш ли кога (на кое място ) ти казах че влязох на дъли напред на EUR/JPY ???
сега да видим до края на деня - дали няма да спечеля и баса![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (19-04-2013)
Дани, само да те не хване болестта на богатите, с това месце всеки ден, щото много обичат да си хапват месце и могат да си го позволят. подагра се казва.
Алба, и аз се втрещих с тази "салата" - очаквах всичко друго, но не и това.За подложка бих и сложила картофено пюренце. Жалко, че сега съм на диета и ще се осъществява по-натам.
Мамута да внимава с неговите препоръки за диети - много ефикасно звучат, но нещо съмнително ми се струва - някои от упражненията горят прекалено много калории, а бързото отслабване не е препоръчително.
----------
Аз малко удължих йената преди няколко часа - да не съм съвсем на сухо днес. Сега пак съм с дълга, но не знам ще си стигне ли лимита до края на деня - запътила се е към 100, но аз съм го сложила малко по-надолу за всеки случай - на 99,80. но по законите на Мърфи бог знае още колко има да се мота, докато го стигне.
Пп По-крайната цел й е 101.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
а чувал съм за нея "болестта на кралете"
но от друга страна пък съм чел че месото изпечено на скара е супер здравословно и полезно
Определено е по-полезно от пърженото. ама пак си е месо, а на мен лично не ми понася много месото - буквално ми става лошо като прекаля с него, особено свинско. Но на теб ако ти харесва - давай. Само гледай да е качествено, че вече се продават какви ли не боклуци под формата уж на месо.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То сегашното месо е правено за вегетарианци не може да се намери месо в месото.Определено е по-полезно от пърженото. ама пак си е месо, а на мен лично не ми понася много месото - буквално ми става лошо като прекаля с него, особено свинско. Но на теб ако ти харесва - давай. Само гледай да е качествено, че вече се продават какви ли не боклуци под формата уж на месо.
е обема на женския стомах не може да се сравнява с този на мъжа,затова дамите в по умерени количества трябва да си похапватОпределено е по-полезно от пърженото. ама пак си е месо, а на мен лично не ми понася много месото - буквално ми става лошо като прекаля с него, особено свинско. Но на теб ако ти харесва - давай. Само гледай да е качествено, че вече се продават какви ли не боклуци под формата уж на месо.![]()
Eli2356,
аз със диетите нямам никъв проблем...
горя калории по всякъв възможен начин
и аз удължих уж за последно USD/JPY... ама цената преди малко проби под посления клин и ми удари стопа...
стига толкоз за днес...
аз от кога викам стига с това удължаване и търгуването зарязвайте ...вие йок
има толкоз по-приятни неща за вършене в петък вечер
MAMYTA (19-04-2013)
Щото еврото го влече надолу покрай eur/jpy, но рано или късно ще отиде където му е писано. И аз съжалявам, че последното ми удължаване не го направих малко по-отдолу, но ... все някога ще скокне докъдето трябва, ако не днес, в понеделник.
Диетите всеки да си ги прилага както иска, важно е да има резултат накрая. Теб поне няма кой да те съблазнява с вкусни ястия. на мен малко зорлем ми идват всякакви диети, щото майка ми постоянно се престарава с вкусните ястия, пък и нямам много воля за движение. не е като едно време като учех в спортното - по 4/8 км на ден бягане... сега ме мързи да стигна до кростренажора в съседната стая, толкоз ме е завладял форекса... Та в крайна сметка диетите ми служат повече да не се влошава сегашното състояние, отколкото да се подобрява.
----------
Тамън за мен.........Бедата е, че покрай соята слагат и разни други боклуци и само я развалят и нея.