Като ги преценяваш така,хич не ти и трябва да се занимаваш с такива,или влизаш в групи с теми които ще са ти полезни.Някой са фенове на фейсбук, защото просто капацитета им е толкова,ограничени хора търсещи показност , и клюкарстване кой къде е бил и кой си е сменил статуса. Аз познавам такива хора който при всяко влизане в интернет са само и единствено във фейсбук, те за друго не ползват нета най-много да си проверят е-мейла . Такова хора само по това може да ги прецениш какво им е нивото
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някой са фенове на фейсбук, защото просто капацитета им е толкова,ограничени хора търсещи показност , и клюкарстване кой къде е бил и кой си е сменил статуса. Аз познавам такива хора който при всяко влизане в интернет са само и единствено във фейсбук, те за друго не ползват нета най-много да си проверят е-мейла . Такова хора само по това може да ги прецениш какво им е нивото![]()
чувствам се умореееен....
чувствам се щаслиииива..... включително с едикойси
петко беше на майната си
само някакви еи такива спрели работи![]()
аз влизам за 5 мин. уговарям се с които трябва и изчезваме ....
или пък с някой роднина да си драснем по-10 реда и тва е ,ама чак пък такива глупости ....статуси матоси![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми да .. ако използваш фейса трябва да е така както на теб ти харесва ... на някои им харесва да си показват новите снимки и само това правят ... на мен ми харесва да съм информиран относно университета и главно заради това си го пазя още ...
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Аз никога не съм имал и никога няма да имам Фейсбук. Всъщност имам само Твитър и Е-майл, като първото го ползвал за да следя няколко форекс трейдъра. За комуникация Скайп и Телефон. И като споделя това на някой ме гледат като гръмнат, че нямам Фейсбук, а в доста от случаи ми казват "ех и аз да нямах, ама съм пристрастена".![]()
аз имах едно време...![]()
![]()
ма след един колец бая солиден го затрих барабар със скайп и тУЙтър
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
хубаво е , че нямаш фейсбук но пък се следят разни неща така....Аз никога не съм имал и никога няма да имам Фейсбук. Всъщност имам само Твитър и Е-майл, като първото го ползвал за да следя няколко форекс трейдъра. За комуникация Скайп и Телефон. И като споделя това на някой ме гледат като гръмнат, че нямам Фейсбук, а в доста от случаи ми казват "ех и аз да нямах, ама съм пристрастена".
фейсбука винаги може да бъде полезен според мене...............![]()
То това най малкото,но да виждаш доста работи чрез негоама си е яко губене на време
![]()