евем ти и фейса...![]()
![]()
юпорна и хамстера пет пъти по-убави
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
евем ти и фейса...![]()
![]()
юпорна и хамстера пет пъти по-убави
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
що па аз да съ образовам ...![]()
![]()
мож да качвам повече от колкот гледам, де да знаш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
При мене предимно за жени,като се събудя сутрин и да видя нещо красиво![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa, е за това не се бях сетил, извинявай друже![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
имаше едни календарчета едно време![]()
![]()
дет имаше убави каки на тях
![]()
![]()
и дрешките можеше да се изтриват с пръст
![]()
![]()
![]()
кога е било това колега аз не ги помня .. или съм бил малък и не са ми ги давали да ги гледам ...![]()
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....