Да или направо при сключването на кредита,за по голяма сигурност на кредитирания.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем преди три-четири години нъл бяха пуснали ГО за 30-40 леФа... и май ги осъдиха накрая, че основни рискове не покривала![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Може, аз не си спомням, но по принцип съм чел това онова за тях и знам, че са едно от най-коректните застрахователи.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
дали са "най" зависи с кого ги сравняват принципно![]()
![]()
![]()
при положение, че почти всички тука са мошеници е нормално да излязат най-коректни в доста отношения даже и с изгубени дела за измама
![]()
![]()
![]()
![]()
Спомням си за един случай при застраховка на пътници в някаква авиокапания. Оказало се че в самолета пътували хора застраховани към Алианц и още някаква компания. Самолета се разбива и на борда ми не остават живи хора, но близките на хората застраховани към Алианц получават обещетенията си, а другия застраховател не е изплатил нито цент.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Алианц са една от най-старите и най-големи компании в Европа , при тях имиджа е на първо място, не биха си позволили шикалкавенеСпомням си за един случай при застраховка на пътници в някаква авиокапания. Оказало се че в самолета пътували хора застраховани към Алианц и още някаква компания. Самолета се разбива и на борда ми не остават живи хора, но близките на хората застраховани към Алианц получават обещетенията си, а другия застраховател не е изплатил нито цент.
----------
то досега не са направили нещо кои знае какво, вярно че и малко време е минало
----------
то там ако не пишат истината, къде другаде............................
----------
да но тези застраховки особено ако са в случай че спреш да плащаш , примерно останеш без работа, са толкова скъпи че се обезсмисля, освен ако не я правиш с цел измамано те обикновено покриват само определен брой вноски така че не е толкова лесно и просто
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте, занимавам се от скоро с търгуване на финансовите пазари, чудя се дали за се запиша някъде, за да получа икономическо образование, според вас, дали има смисъл, ще търгувам ли по-добре, ако знам повече няща сжързани с икономиката?
sinphant (03-11-2013)
Едва ли ще търгуваш по добре,обаче ако можеш да запишеш нещо по добре не пропускай.
здравей, Жоре, добре дошъл у форумЪТ
мож да попрегледаш някой учебник по теория на пазарното стопанство - горе долу туй дет най-много мож да ти помогне от икономическо образование за пазарите се съдържа там![]()
![]()
![]()