българине щото е всезнайко затова е на това дередже .. той сам си отпушва тръбите и сам си оправя колата ... а специялистите стоят без работа ...
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Те затова канадците например са го измислили, че не може да пипаш нещо, ако нямаш лиценз за това и ако това нещо е под защита на някакъв вид застраховка. Тоест ако имаш проблем с електрически контакт, нямаш право сам да си го смениш, даже и да знаеш как се прави, а трябва да викнеш оторизиран електротехник...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И след няколко дена по нашите пътища пак се счупи нещо![]()
то винаги това което изглежда по-евтино ти излиза по-скъпо това е така ... затова най-добре си викни човек който разбира хем няма да се тормозиш с глупости хем и той ще има какво да яде ... така се развива икономиката ...
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Да... евтиното винаги излиза скъпо в последствие.. аз затова често вземам по-скъпите избори, така пестя време и последваща инвестиция![]()
Ами да ти кажа една случка, която имах преди години. Купих си Крайслера и го закарах на майстор , който ми беше препоръчан за основен преглед и отстраняване на неизправности. Попитах го колко време му е нужни за да се справи с колата, а той ми отговори - около седмица.
Казах му, че дори и 10 дена да са няма да е проблем, но след това колата ми трябва. Дадох му 1800лв. за консумативи. Мина се седмица, десет дни, който аз му бях отпуснал, звъня и го питам какво се случва, а той ми вика - работата малко сложна, но утре най-късно вдруги ден съм готов. Казах му ако трябва да идвам да помагам, той каза , че не му трябват хора, той си има и не иска да ме ангажира. Цялата история се проточи 2 месеца и малко и накрая извиках един приятел, натоварихме го и се наложи сам да го ремонтирам. Всичкото,което беше направил е а купи частите та ги остави в багажника и да пръсне цялата предница на колата. Сам си я направих и съм доволен от себе си.Имам още няколко такива случки, но.... Та това е причината българина да си е сам майстор, не е само, че не може да си плаща!
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Е.. има такива майстори, но той пазара сам се грижи за тях, рано или късно ги изхвърля.
Е да така е, но като попаднеш на няколко такива си казваш, а бе я да взема да си го направя аз![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.