Това на М5 дет прЕлича на флагче дъли е флагче се чудя, фкарах къса щот мисля, че е да
Ама дали еееее![]()
)
![]()
Това на М5 дет прЕлича на флагче дъли е флагче се чудя, фкарах къса щот мисля, че е да
Ама дали еееее![]()
)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Aмииииии,,,,,,,,,,,,щото ПРАСИТО ме дразни
от сабален и сигур съм вдигнал адреналина
и не ми се приспа много.
+++++++++++++++++++++++++++++++
Абса тва две биички не ти ли сЪ много
та да правиш след това и търговия????
++++++++++++++++++++++++++++++
Кино чадо, то мяза на флагче, но ми се струва,
че много рано си влезнал, т.е. без сигнал,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (30-10-2013)
REDA (30-10-2013)
Екстра са ми. Само малко ми се доспива.
Скивайте тоя пич кво направил за 4 години. Пишел курсова работа за криптиране и попаднал на биткойн. Инвестирал 27 долара и забравил за инвестицията. Сетил се преди няколко месеца като започна да полудява света по койните. От 27 долара, днес има 886000 долара. Айде вадете сега графиките да видим кой ще го бие.
![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Реде, то по това време има доста фалшиви моделчета. Аз не бих си вадила изводи точно сега. Отговорих на колегата само от теоретична гледна точка, и то защото според мен посоката му е грешна - на флагчето, имам впредвид. Ако въобще по това време гледаме за нещо.
Безплатен обяд няма!
Абсолютна рулетка е в момента. Никой не знае какво ще излезе , може да сме рязко надолу до 1.3650 и после нагоре, може директно нагоре, може нагоре до вчерашното фалшиво връхче и после надолу до 1.37. Има пипсове, стига да ги хванем.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абса днес има ли отчети да излизат на щатски компании???)
Нещо се поразмърда,тъкмо сядам за екшъна.......![]()