Голям език е българскиятПоиграх си гугъл преводача да ми преведе на НЯКАКЪВ език думичките хеле и хептен, обаче :s2: НИЩО НЯМА
![]()
Голям език е българскиятПоиграх си гугъл преводача да ми преведе на НЯКАКЪВ език думичките хеле и хептен, обаче :s2: НИЩО НЯМА
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
цък...ти гледай отново повторението...паса с глава е към играч в засада
ПП "Тоталният Футбол е добра тактика,но когато се срещнат два отбора които еднакво добре го практикуват, по глупавия - губи ! " - аз испански футбол не гледам....ама тия ти думи са малко не на мястопоследните резултати да ти ги ровя ли ...нещо от сорта 5:х и 4:х за барса
в крайна сметка както дума фицомир е важен крайния резултат![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицка тва го слагам тука...щото ще ми е болно ако го изтрият![]()
![]()
черпим тебе и колегите с по една усмивка
фтгарата фтбуса къде фтива......
хубава вечер от мене !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тълкуванието е ,че това не е пас,а удар към вратата който вратарят не улавя, а изпуска . В това време мангото дето вкарва вече покрит от Пуйол с около 20-ина санти и именно мангасаряна се разпъва през Карлес,за да вкара![]()
ПС :Гледах мача по руската НТВ и ако коментатoрът не беше лансирал версията по-горе, щях да допусна и аз, че е засада .
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
на кой е това тълкуванеТълкуванието е ,че това не е пас,а удар към вратата който вратарят не улавя, а изпуска . В това време мангото дето вкарва вече покрит от Пуйол с около 20-ина санти и именно мангасаряна се разпъва през Карлес,за да вкара![]()
ПС :Гледах мача по руската НТВ и ако коментатoрът не беше лансирал версията по-горе, щях да допусна и аз, че е засада .....не е моето със сигурност
....мангото който визираш е покрит след ударара/паса...
ПП руски не разибра.......ама пък не пречи да ти кажа
![]()
![]()
Колега,някъде срещнах такъв експерт направен върху японските свещи,но беше платен.Пък и нямаше отзиви за него или аз не можах да намеря.Доколкото разбрах,беше направен да разпознава сетъпите на кендълите тоест група кендъли и тогава отваряше сделка .Ако имам време днес следобед ще кача линк към него.
P.S. http://www.trading-software-collecti...er%202.1.4.exe
Последна редакция от Ratetouilli : 22-04-2012 на 07:25
compos sui
Колега,някъде срещнах такъв експерт направен върху японските свещи,но беше платен.Пък и нямаше отзиви за него или аз не можах да намеря.Доколкото разбрах,беше направен да разпознава сетъпите на кендълите тоест група кендъли и тогава отваряше сделка .Ако имам време днес следобед ще кача линк към него.
P.S. http://www.trading-software-collecti...er%202.1.4.exe
Access denied. All items for sale or exchange.
Не пуска кучето.
Ясно благодаря фицка. Няма да търся свещения граал. А ще търгувам.Ачка няма ни що за разкриване бре приятелю. Аз всичко го казвам. Така като ме питаш се обърквам, защото разбирам, че знаеш малко и се опитваш да откриеш " граала"
Щом чертаеш нива на съпротива и подкрепа, значи за начало всичко е ОК. От там нататък следиш как цената реагира на тези нива. Пробива ли ги, достига ли ги и отскача, образува ли някаква конфигурация около тях......
Може някой път да ти покажа картинка за да видя и ти как мислиш,
смисъл дали мисля не като теб а дали горе долу правилно размишлявам
по графиката за да търгувам.