Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (25-10-2013)
За нея са цитирам: " достойни за уважение хора" за мене са просто крадци от най-висок ранг.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (25-10-2013)
В бенча е на 1 поинт, няма спред. И минималният обем е с 1евро на поинт. При делтата е с половин поинт спред, комисион не помня имаше ли. А маржина е само 60евро.
Абсе, то семкаджийски лотове са всичко под 1лот стандартен. Но не става дума за това.
Изпрати ми една твоя снимка и аз ще ти кажа колко са тиТова , колко са мазнините в тялото, не озачава, че съм отпусната! Още повече, че това са данни от електронен калкулатор
. Реално моит не съм ги мерила, със медицивски уред, за да кажа с точност....
И по важно е за мен, как се чувствам и изглеждам, без да робувам на мерки и теглилки!![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Един лот е 100000 от базовата валута или 1 контракт от ДАКС, примерно 9000 евро струва един контракт сега.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
то повечето тука сме си семкаджии,ама кой не обича да чопли семки![]()