Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки го прави за профит, но идеята ми е, че не показват безпристрастно каквото е. Бях сигура, че ще има манипулация, защото тая Кичка нещо се пенявеше и ревеше там на клипа за презентация дето е. После звъня на рода дето е гледала по тв-то, вика Кичка беше уникална, чак се прибрах с нетърпение да пренавия да я чуя.Абса виж кво е писал РЕДА преди 1-2 часа!!!!
Тез предавания всичките се правят за да се
помпят парици от реклами и най-вече от населението.
Един SMS им струва най-много 2-3 стинки, а ГАНЯ
го плаща сигур ЛЕФ без ДДС!!! Сега не знам как е
но преди имаше по 500-600К и нагоре SMS-ки на
гласуване. Добре е за една вечер нали?????
Имам едно приятелче дето снимаше първия БИГ Брадър
и като стане дума и само псувни яки по ДЕБЕЛАЦИТЕ!!!!)
Разочарован съм. Точка. А от мене никога не са виждали и никога няма видят една стинка, че и рекламите им пренавих.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ми точно де !!! Правят се така, че повече парици да има!!!!
Нищо не е реално, а изсмукано от пръстите. МАНИПУЛАЦИЯ.
Даже които е продуцент се гордее с това къф бил ПРОФЕСИОНАЛ!!!)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тъщата дойде за 10 дена на гости и противно на общественото мнение в такива ситуации аз мятам капа до небето.. Отивам се напия спокойно без да ставам утре в 6-7 да уйдисвам на малкия.
. Направо ще блесна в цялата си светлина.
Айде лека от мене и наздраве.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
язе си мислих че съм от малкото дето трудно понасят конвенционална тиливизия....
поздрав за ЛЕШОВЕТЕ дето гледат дискавъри, НГ, НГ уайлд...и т.н.
г-н МЕЦ тоз язик разбираш ли го ...
"....вземи бекоона ...вземи бекоона .....той там на камиооона..."![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
babaMETZA (25-10-2013)
Добрю ютрю)
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!
Абсата дъл му е добре??
Има ли ДЮЛГЕРИ????
На Всички Димитровци и производните им
РЕДА пожелава много здраве, дълъг жювот и много късмет!!!!![]()
Oleg (26-10-2013)
Агнешкия и телешкия език са ми любимите езициМного ги разбирам
ДУБРУТРЯ БРЯ !!!![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (26-10-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (26-10-2013)
**g чадо,добри ден!!!
Хубав ден ти желае РЕДА!!!
Алфи още ли хвърчи с КОСМИЧЕСКАТА БАНГИЯ??)