туй взе да прилича на флаг с цел 3837.............................................. .
туй взе да прилича на флаг с цел 3837.............................................. .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абса с теб съмкъса @38177
---------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Мене пак ме събраха, пак на 0. Няма да се мъча повече на късо тука.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Междудругото ми удариха стопа и направиха 4 пипа тик нагоре, все едно ще пробива. Но пак спря и вече може да сли слиза спокойно като ме няма.
Да бях вземал по 8-10 точки на къса, 30 вече щях да съм натрупал. Ама ей, го на. Големи очаквания и нищо в торбичката.
Как сте агънца???
едно късо с малко от 1.38220, стоп на 1.38600, лимитче на 1.37760
последните две три седмици мисля къси не съм пускал, да тествам петъчно за едно 40 пипа за тръпка![]()
Нова къса, ебал съм ги. Няма ме извадят точно преди корекцията. Сел 3822, стоп 3834, цел 3715. Няма да я пипам тази.
Как сте агънца???
Fafa (25-10-2013)