Ако започнат да се дават такива смислени постове, става кавгатаА няма смисъл.
Фафле, виж ми темата за търговският план![]()
На началната страница има сложени и линкове към важните мнения
Хубаво е да прочетеш там какво съм писал![]()
Fafa (23-10-2013)
Щото не те касае.
Като Коцьо преди време. Сигурно поне 5 пъти ме пита, чак на лични мина да съм му кажел, в кой брокер търгувам. Е кво значение има ?
Сега е общо взето по същият начин но с другиКъде съм търгувал, та къде съм търгувал. Единият си измисли един брокер, за който въобще нищо не съм казвал, но се съгласям че е той, че да ме остави на мира
Ма кой брокер, ма кви обеми, ма какви входове, каква системаЕ баси нахалството
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Спирам да пиша за два(2) часа във форума,
че РЕДбулПРАСЬО не ще да ми отговори
на въпроса. Само се КИКЕРЧИ той тука.
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Или пък защо съм имал сметки в няколко брокера.
Ми така съм решил, така съм направил
http://www.vbox7.com/play:127df3da64
точно защото нищо няма да промени, не пречи според мен да каже едно име на брокера си...Щото не те касае.
Като Коцьо преди време. Сигурно поне 5 пъти ме пита, чак на лични мина да съм му кажел, в кой брокер търгувам. Е кво значение има ?
Сега е общо взето по същият начин но с другиКъде съм търгувал, та къде съм търгувал. Единият си измисли един брокер, за който въобще нищо не съм казвал, но се съгласям че е той, че да ме остави на мира
Ма кой брокер, ма кви обеми, ма какви входове, каква системаЕ баси нахалството
нито за мене нещо ще се промени нито за него...
и точно заради това не виждам ОСНОВАТЕЛНА причина да се крие брокера...
даже...евала на фицката, дет си показа и каза кво що за неговия...![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Аз съм почти убеден, че тази конфигурация няма да издържи и ще бъде бита или ще видим @3792-91 преди да се спусне хубаво надоле
п.п. Дано да греша, щото съм къс
ДАВАЙ ДОЙЛЕРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕ
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Пфуууууу....малко почивка от тебеСпирам да пиша за два(2) часа във форума,
че РЕДбулПРАСЬО не ще да ми отговори
на въпроса. Само се КИКЕРЧИ той тука.
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Ся са измори и ше спиш, па си търсиш оправдание с мене![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (23-10-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.