Добрю ютрю на всичкото жиуотни, чиляци и насекоми.
Пардон, насекоми нема. Имаше един, ама яз га убих с вестника.
Значи пием кайве. И гледам умно.
Днес пак сме на север. При белите мечки. Утре не знам.
Бай!!!![]()
Добрю ютрю на всичкото жиуотни, чиляци и насекоми.
Пардон, насекоми нема. Имаше един, ама яз га убих с вестника.
Значи пием кайве. И гледам умно.
Днес пак сме на север. При белите мечки. Утре не знам.
Бай!!!![]()
Последна редакция от GeorgiRR : 25-10-2013 на 07:57
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Еееееееееееееееее, велико, Мая комунистката вече си измисля и котировки. Ивче в 4 и 30 дъното е на 3790 как така влезе на 89. Абе ти да не друсаш от на Михо дрогата.Absfresh, аз по принцип никога не коментирам твои постове, даже не ги и чета, щот си ми в игнора.
Обаче днес не знам кой дявол ме подръпна да прочета коментара ти.
Вероятно, защото е необичайно тихо в темата.
Не 4, а 4:30, ако си погледнал по-прецизно.
Та... да, за мен е обичайно да се събуждам през нощта,
а компютърът ми е винаги включен до възглавницата.
Е такъв вход изпуска ли се?
Апропо, ново дълго от 3816. Стоп на 0.\
........
Хехе, удари ми стопа.
Здраве да е. До 9 поне мога да подремна.
//////////////////////////
И не си прави труда да ме коментираш занапред,
не ми се вярва да продължа комуникацията си с теб.
Ивче, ясно е, че си говориш едно към както ти дойде. Но разликата ме гмт и БГ са 3 часа, не 2. Следващия път като си измисляш позиции, поне си прецизирай тайминга.
И ти си ми в игрнора, можеш да не ми отговаряш.
----------
Сел на еврото, дало сутрешна промоция, но съм я изтървал. Текущо 38175 сел, сто 3833, цел 3715
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
добро уто на сичкото СПАМЕРИ в тая ТЕМА(98% от ЧЛЕНОВЕТЕ на форума![]()
![]()
)!
![]()
аре един поздрав с едни негрета, верно, че не са кат тия на БАЧО...
ма песента не е лоша![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Absa тва късо ми се струва, че е безперспективно,
че това дето приличаше на двоен врЪхт вече не е
това което требе да бъде!!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бачо, напълно е възможно, но аз съм в контра мод вече, контря всяко двойно връхче по 1м. до корекция 1.3710-15. Около 1.38 ще прибера 1/2, другите стоп на 0 и ще му мисля.
Как сте агънца???
малко на кофти ниво си продал вчерашнните връхчета за справка м15....
ама мисля, че ще излезе
и аз лично бих търсил клоуз около @3792![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
То верно е, че т,н, двоен врЪхт на 5 минутна
дава цел около 1,3799, но ще видим дали ще излезе!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сложих нулевия стоп и отивам да си правя кафе. ..................
----------
Днес много ще ме учуди Ифо-то да е дори близко до прогнозата. С тези разправии в Германия по правителства + зараждащи се скандали по подслушвания и предстояща политическа криза, защото Баба Меркел е знаела, че шефове на немски фирми се подслушват още преди изборите, си мисля за едни цифти около 106-107.
Иначе чисто икономически, икономиката сега трябва да е във върхови очаквания.
Как сте агънца???
Абса имаш предвид, че това:
-IFO индекс на икономическите очаквания
може да се чупи с много дори под 100 ли????