Нашите ,май ще играят и пролетта![]()
Много добри
![]()
Нашите ,май ще играят и пролетта![]()
Много добри
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
фицката (24-10-2013)
Ми каж му да се облече бря
Вафле много бих се радвал ако всеки един българин има възможност да поживее мин.3 години в Западна Европа (средна класа или нагоре), за да може да направи разликата и ако след това все още иска да се върне в България, ще го направи , но с бухалка![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (24-10-2013), Nasko (24-10-2013), драгата (24-10-2013), JaY_Z (24-10-2013), freelancer (24-10-2013)
ХОМЯК що да го слушам ба???
РЕДА го гледа тука:
http://tv.bnt.bg/bnt1/
Вратарчето им ги не е слабо,
а просто не я видя. Има такива
голове във футбола!!!
Лудогорци са големи късметлии
засега. Дано де!!!![]()
ем модерна раУта....ХОМЯК що да го слушам ба???
РЕДА го гледа тука:
http://tv.bnt.bg/bnt1/
Вратарчето им ги не е слабо,
а просто не я видя. Има такива
голове във футбола!!!
Лудогорци са големи късметлии
засега. Дано де!!!
щот знам, че немаш тиливизор...
а иначе така като гледаш онлай как е стриима ?!
насича ли ?!
Аз пък знаеш ли какво съм забелязала, че всеки един Българин, който отиде да живее или на екскурзая само в Западна Европа, моментално променя начина си на мислене и поведени о се научава да спазва всички правила и закони.......до момента в който стъпи на Българска земя! Сляд това всичко се изпарява от мозъка!Ми каж му да се облече бря
Вафле много бих се радвал ако всеки един българин има възможност да поживее мин.3 години в Западна Европа (средна класа или нагоре), за да може да направи разликата и ако след това все още иска да се върне в България, ще го направи , но с бухалка
Затова винаги ще сме си така!
драгата (24-10-2013)
фицката (24-10-2013)