и мен ме поканиха ,но явно не е същтият човек
всъщност мисля че мога да ти споделя нещо на лични , става ли? да не спамим тук темата
и мен ме поканиха ,но явно не е същтият човек
всъщност мисля че мога да ти споделя нещо на лични , става ли? да не спамим тук темата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
не всички скъпа, не всички..та тук всички говорят за стратегии ..методи ..анализи ...аз мисля че се пропуска психичната настройка , че трябва да се търгува комфортно ..да влезеш в графиката и тя да влезе в теб , а това се случва тогава когато разполагаш изцяло със себе си ,нямаш външни дразнители и всичко ти енаред т.е. изолирани физически и емоционални дразнители ..за всеки те са различни всеки трябва да се познава ,и това да не се търгува" на всяка цена" трябва да е основно правило ..примерно за себе си съм открила че не мога да правя качествени сделки ако не съм "просто " гледала графиката поне 30 минути-1 час ..може би това е моето вникване , и още куп други такива неща ...време е да спирам че с този ми пост рискувам да стана последовател на колегата Анонимен Комаржия ...
ма кой ли ни обръща Фнимание на нас?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като не ни обръщат ние ще си обръщаме ...само да не стане като оня лаф " Ела татковото ...сега тати ще ти обръща внимание "опитаха се тука да коментират в една тема психологията на трейдинга но нищо не се е получило според мен ..а там според мен е ключът за палатката ...мисля че това е нещо като последното ниво ..висшия пилотаж ....
Абе ние с теб имаме много да си говорим ...ама да видим кога ...![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
общо взето това си е и естественият път.Като не ни обръщат ние ще си обръщаме ...само да не стане като оня лаф " Ела татковото ...сега тати ще ти обръща внимание "опитаха се тука да коментират в една тема психологията на трейдинга но нищо не се е получило според мен ..а там според мен е ключът за палатката ...мисля че това е нещо като последното ниво ..висшия пилотаж ....
Абе ние с теб имаме много да си говорим ...ама да видим кога ...
да минеш през системи индикатори и всичко възможно свързано с техническият аспект на търговията.
и когато се усетиш , че все нещо не стига и все е на една милимунда разстояние успеха да осъзнаеш , че проблема е в нас самите и в начина ни на мислене![]()
тц нистава така рокеобщо взето това си е и естественият път.
да минеш през системи индикатори и всичко възможно свързано с техническият аспект на търговията.
и когато се усетиш , че все нещо не стига и все е на една милимунда разстояние успеха да осъзнаеш , че проблема е в нас самите и в начина ни на мислене![]()
...тва не може да ги видиш..не може да го пипнеш...то не е ли кифтак да го пернеш напреки нестава
....
Като не ни обръщат ние ще си обръщаме ...само да не стане като оня лаф " Ела татковото ...сега тати ще ти обръща внимание "опитаха се тука да коментират в една тема психологията на трейдинга но нищо не се е получило според мен ..а там според мен е ключът за палатката ...мисля че това е нещо като последното ниво ..висшия пилотаж ....
Абе ние с теб имаме много да си говорим ...ама да видим кога ...
тръпна в очакване![]()
Благодаря отново, Ефче..това е темата https://forum.bg/showthread.php?390-...B8%D0%B8/page5 5 страници назад ..на Даниуйн е поста ..![]()
, изчетох каквото ми трябваше , обаче .....
:
1) Тая работа ,верно е като оная работа дето с тебе я гласим,............но
2) Аз от експерти не разбирам и няма как да им чопля настройките за да сменям меджик-нъмбър (доколкото разбрах там е ключа за бараката дето трябва да се пипне)
3) За разработчика нямам добро мнение (публично го споменах наскоро в резултат на което Желев ме банна щото му убидих ортака - като и двамата съм ги виждал , Желев 2-3 пъти, а ортака 1 път на една от измислените форекс-срещи в НДК ) .
Не знам тия дето му ползват експерта за франка или пък за други валути,но въпросния програмист не вдява нищо от търговия (99.99999% от програмистите са такива ,според мен). Друго - човекът се мъчи за печалба 1 пипс на сделка ,която да бъдела сигурна
и развива теории колко много било това ...и бля-бля ....., неща които нямат нищо общо със суровата действителност !
Има и други фактори - но ме мързи да пиша, пък и няма и смисъл![]()
Аз имам два варианта на които съм се спрял :
1) Единият е на астролога - той обаче се загуби нейде - който ми предлагаше вариант с "рязан"уйндоус (инсталират се няколко уйндоуса на един комп и на всеки му се слага една и съща МТ4 - платформа от един бъкет , но с отделни титуляри по сметки ) ....Но не можахме да се видим лично,за да уточним техническите параметри и начини.
Тоя вариант обаче не ме кефи от гледна точка на финансовата диверсификация - всичко при един бъкет .
2) Най-лесният - работи се както досега ,ръчно, но с много по-малко "натоварвания" поради липса на технологично време .
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Спарт , не те разбирам ..Благодаря отново, Ефче![]()
, изчетох каквото ми трябваше , обаче .....
...
2) Аз от експерти не разбирам и няма как да им чопля настройките за да сменям меджик-нъмбър (доколкото разбрах там е ключа за бараката дето трябва да се пипне)
еории колко много било това ...и бля-бля ....., неща които нямат нищо общо със суровата действителност !явно наистина експертите са ти мътни ,макар че това е по точно скрипт ...щото тук нещата са сведени до дръпване с мишката на скрипта върху графиката ...в случая незнам как реши че те касае меджик нъмбър ..мисля тук няма общо ..относно другите коментари нямам отношение ..не ме и интересува ..но си мисля че като цяло си усложняваш живота ..безмислено,.. всичките ти въпроси могат да се реши с един клик на мишкта и придърпване ..скриптовете са за да помагат при търговията а не да търгуват вместо теб !
помисли по въпроса ...
гейша -философ