Пробвай с ABBYY Fine Reader ,
освен за конвертиране е удобна и за други по-деликатни операции с документи![]()
Пробвай с ABBYY Fine Reader ,
освен за конвертиране е удобна и за други по-деликатни операции с документи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ef4e (25-03-2012)
http://dada2.com/search?q=abby%20fin...&download=Free
От където ти кеф, от там дърпай
ef4e (25-03-2012)
Поредното питане...някой да има представа как се ъпдейтва платформа на МТ4 при положение че не изкача онова прозорче за лайв ъпдейт ?нещо май се бъгна ..чудя се дали е защото не се ъпдейтва или да я преинсталирам ..?
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
заповядай :
http://www.pdfonline.com/pdf-to-word-converter/
прави добър превод , и за мен преди дни това беше серизоен проблем
Анотър , аз ли не разбирам или не правилно съм питала ...питах как се ъпдейтва МТ4 това за пдф- фа е е стар въпрос ..
http://www.pdfonline.com/pdf-to-word-converter/
прави добър превод , и за мен преди дни това беше серизоен проблем
гейша -философ
Здраствуйте товарищибонусари
Понякога, дълбоко-уважаемо Ефчеъпдейта се бъгва като почне да се изпълнява - тръгва,запецва и толкоз . Не можеш да направиш нищо, освен кенсъл !
Платформата ще си работи безпроблемно . След време ще ти пуснат друг ъпдейт (не специално за тебе) който вероятно ще мине без проблеми .
Единственият начин (извън преинсталацията) е този който знаеш ...
Има обаче един" малък момент" който почти сигурно ще обхване всички МТ4 - бъкети :
"....От 1 юни 2012 г версии по-стари от build 416 няма да бъдат поддържани. "
И доста пазарни зависимости ще изчезнат![]()
- това се отнася най-вече за тия с експертчетата и самоиздат-индикаторчета
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Ооо Спарт радвам се да те видя тук !Здраствуйте товарищибонусари
Понякога, дълбоко-уважаемо Ефчеъпдейта се бъгва като почне да се изпълнява - тръгва,запецва и толкоз . Не можеш да направиш нищо, освен кенсъл !
Платформата ще си работи безпроблемно . След време ще ти пуснат друг ъпдейт (не специално за тебе) който вероятно ще мине без проблеми .
Единственият начин (извън преинсталацията) е този който знаеш ...
Има обаче един" малък момент" който почти сигурно ще обхване всички МТ4 - бъкети :
"....От 1 юни 2012 г версии по-стари от build 416 няма да бъдат поддържани. "
И доста пазарни зависимости ще изчезнат![]()
- това се отнася най-вече за тия с експертчетата и самоиздат-индикаторчета
Проблема е че при други брокери от време на време излиза едно прозобре за ъпдейт ..тук нищо не излиза и от извесно време програмата е супер тромава ...направо ме изнервя но явно ще я преинсталирам ..така е най лесно ..благодаря за мнението !
п.п. тук има една темичка където е пуснато твоето решение ...за онова което бяхме говорили![]()
гейша -философ
В такъв случай, мисля че с преинсталация ще се оправи. Да не би обаче да си му надиплила някви тежки експерти и(или) индикатори та затуй да боксува
![]()
ПС: Ще съм ти благодарен ако пуснеш линка към темата за оня проблем тук, за да му метна едно око....
ПС2: Блокирам съм си всякакви ЛС-такоето е голямо предимство на тоя форум
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)