Много бързате - аз ще изчакам по-добра цена от 3798 - например 3811. може да си остана с чакането , де, няма да ми е за първи път...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дизелче ти полвината форум и четвърт от акулите ли мислиш да обираш.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Фицка, последния път като бяхме заедно къси тримата, ядохме накрайника.
Сега ми е леко след 140 точки профит дотук за ден , мога да дам 32, ама за бачо ми е притеснено, скъси дъното, после добави към губеща, няма да му е гот днеска.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абса сичко е под контрол!!!!
РЕДА си плати стоповете и въпреки
всичко е няколко пипа на плюс!!!!
Просто игра с големините.
Просто РЕДА реши, че еврото са му
направили дневния врЪхт и ще обират
стопове под вчерашното дъно, но не стана така.
Рискувах малко да влезна на дъното без да
изчакам корекцията. След корекцията имаше
модел за къси, но пак лъжливо беше всичко.
РЕДА затвори. пи студена чаша водица.
Нищо необичайно. Пропусна движението нагоре де.
По пропуснати ползи РЕДА вероятно е МИЛИАРДЕР!!!!![]()
щом РЕД се е отказал от късаците....дъл не е време за къси.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Трябва едно курсче да запиша при тебе, само стопове и накрая на плюс. Давай дата, пускай такса и да се тълпим.
шегичка
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?