Участвах , гледайки, съседа има пушилня за месо. Слага мръвката с подправки, 4 часа на пушека и става това чудо.
Сега си поръчвам пушилня. Това е някаква съвършенство. Няма нищо общо с пушените лайна по магазините.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
много бърже бре...4ч
тва приказно, ако става толко бързо...
я метни един линк за тая пушилня, че е така от любопитство..![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Добра вечер
РЕДА пи няколко бирички, че пазара беше се твърде столил!!!)
Олег сам се ПРОПЪДИ щото го няма никъф от миналата седмица!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
http://www.ebay.com/itm/Bradley-Digi...-/350868117331
Много яко, само машинка за брикети трябва, че идват по 50 цента единия, а е за 20 мин пушене, макар че , можеш и 20 кила месо да опушиш на едно пушене, така на око.
Ето едно видео как работи
http://www.youtube.com/watch?v=w85nQltNQls
Как сте агънца???
тоя доста наблъска ....http://www.ebay.com/itm/Bradley-Digi...-/350868117331
Много яко, само машинка за брикети трябва, че идват по 50 цента единия, а е за 20 мин пушене, макар че , можеш и 20 кила месо да опушиш на едно пушене, така на око.
Ето едно видео как работи
http://www.youtube.com/watch?v=w85nQltNQls
добро е доста...
напрао ми счупи главата
не знаех, че ората са измислили такива работи...![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Absa тва си е убаво нящо!!!
Все едно ЧЕВЕРМЕ си правиш у къщи!!!!)
Има един единствен недостатък, че заема бая место!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мда такъв екът му работиш на нивата е доволен, кога спреш та напъдва
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ще започвам строеж, решил съм го и ще имам едно къще за мене си, 100-на квадрата с уред за варене на биричка , голяма пещ, пушилня, отдолу избица и килер, намислил съм го. Няма закъде да го отлагам, точно съм заделил парици, че иначе ще се метна у някъв нов бизнес и пак ще зминат 3-4 години. .
Как сте агънца???