О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
SPARTе, добре дошъл! Аз съм оня, с коня и копието по другите форуми. Компанията е добра.
http://clipbvp.com/?w=EkU93GU0UC0&title=
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добрю ютрю
Прасчо казах ти, че в главната тема
не требе да се ЗАМЪРСЯВА !!!!
Та не каза в шпанско има ли ПУСКА????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Знам - заради нея съм дошъл,а не заради някви бонуси (които впрочем всячески се опитах да огранича доколкото от мен зависи,при регистрацията си) . Дори съм против такива методи за "стимулиране",но щом така са решили админите, нема лошо....
Другата седмица може да сваля и платформите на Инстата за да ги разгледам на ДЕМО . МТ5 например още не съм я виждал на живо![]()
Впрочем в понеделник еврото го чакам да е занадолу (не само заради слабото представяне на Саркози утре на изборите) . Обаче от вторник нататък ми се чини че ще е нагоре
![]()
Поздрав : http://www.youtube.com/watch?v=HshQidqYxjg![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
yhhhhh в магазина
То у БъГъ у магазина няма убави,
а в шпанско от де ли се появяват
Ся ще кажеш, че и БАРСАЦИ има ??)
Моля съфорумците, когато пишат в темата, която съм създал да не се извиняват или да ми искат позволение за постове, които с офтопикАко зависеше от мен щеще да е най-голямата манджа с грозде, но админа пък си има секира
Край на изявлението
И понеже съм в настроение, поради предстоящата квалификация на Формула 1, пускам едно графично уроче по ПА. Както виждате единственият индикатор на графиката е една пълзяща средна, която се явява като филтър за тренда.
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
RyMu (21-04-2012), Ratetouilli (21-04-2012), GGBG (21-04-2012), GeorgiRR (21-04-2012), REDA (21-04-2012), albagpipe (21-04-2012), Emil Enchev (21-04-2012), Skp (21-04-2012), Nasko (21-04-2012), galinikos (08-11-2012)
В точка 2 може да се отвори и дълга позиция при пробиващата бича свещ, която разбира се задължитвлно се трансформира в къса ( тоест затваряме на загуба и отваряме къса )![]()
Emil Enchev (21-04-2012), Skp (21-04-2012)
много добър пост Фицка
каква МА използваш
Фицка,не ти виждам фрейма,но лично смятам че над М1 не е здравословно да се патърства. И друго - еврото е в як рейндж и ПА-то горе-доле върви,ама тръгне ли тренд по подобие на този от миналата година,ситуацията се променя към по-лошо
![]()
И друго - **Pro нямат ли минимално разстояние до стоп не по-малко от 10 пипса ?![]()