Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Спарт, привет и добре дошъл.
Защо смяташ , че ако си хване хубав тренд ПА няма да е толкова удачна за използване ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е 15 мин фрейм Спарт и съответно си търся входовете по 5 мин, тъй като е важно как се образуват тези 15 минутни баровеФицка,не ти виждам фрейма,но лично смятам че над М1 не е здравословно да се патърства. И друго - еврото е в як рейндж и ПА-то горе-доле върви,ама тръгне ли тренд по подобие на този от миналата година,ситуацията се променя към по-лошо
![]()
И друго - **Pro нямат ли минимално разстояние до стоп не по-малко от 10 пипса ?А търгувайки по малките графики и предпазвайки позициите с нулеви стопове, за мен няма значение дали на дневна графика цената е в тренд или в рейндж
Сметката при **Pro си я открих сега и още не съм я захранил. Изоставям Алпарито. Не съм срещнал в условията това за 10 пипса стоп, но пак ще ги разгледам. А дори и да го имат, не ме бърка тъй като при отваряне на поръчка така или иначе стоп нямам на сървъра
Аnother в случая имаме ЕМА 18
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Няма никакво значение коя
КАКА се ползва, защото тя
е помощно средство !!!
Като се вижда какво е на снимката
вероятно такава е и КАКАТА![]()
Оооо СлънцеТова е 15 мин фрейм Спарт и съответно си търся входовете по 5 мин, тъй като е важно как се образуват тези 15 минутни баровеА търгувайки по малките графики и предпазвайки позициите с нулеви стопове, за мен няма значение дали на дневна графика цената е в тренд или в рейндж
Сметката при **Pro си я открих сега и още не съм я захранил. Изоставям Алпарито. Не съм срещнал в условията това за 10 пипса стоп, но пак ще ги разгледам. А дори и да го имат, не ме бърка тъй като при отваряне на поръчка така или иначе стоп нямам на сървъра
Аnother в случая имаме ЕМА 18що пък реши да ползваш **Pro незнам ..аз ги гледах на демо и все още ползвам демотт им от поне 6 месеца ..там всичко беше идеално ...после направих реал там и съм разочарована ....
страшно бавене в изпълнението особенно ако направиш някое и друго скалпче ..явно те хвърлят в черия списък и това е краят ..буквално бавенето е зверско ..това за отстоянието на лимитите и стоповете на 5 пипа е вярно ..само това идва да говори че са анти скалпери ..аз не че скалпирам постоянно ..но ми се случва ...
отделно реала няма нищо общо с демото всмисъл че веднъж си играх да ги сравнявам бар по бар ..ииии големи разлики голямо нещо ...абе ...не ми харесаха ..
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
От всички номера на МТ4 бъкетите най-ме дразнят рекотирането и дискънектването на платформатаОооо Слънцещо пък реши да ползваш **Pro незнам ..аз ги гледах на демо и все още ползвам демотт им от поне 6 месеца ..там всичко беше идеално ...после направих реал там и съм разочарована ....
страшно бавене в изпълнението особенно ако направиш някое и друго скалпче ..явно те хвърлят в черия списък и това е краят ..буквално бавенето е зверско ..това за отстоянието на лимитите и стоповете на 5 пипа е вярно ..само това идва да говори че са анти скалпери ..аз не че скалпирам постоянно ..но ми се случва ...
отделно реала няма нищо общо с демото всмисъл че веднъж си играх да ги сравнявам бар по бар ..ииии големи разлики голямо нещо ...абе ...не ми харесаха ..
И тъй като не желая да търгувам форекса през ЕCN трябва да го правя с бъкет. Алпарито са безобразие огромно и затова сега ще пробвам **Pro. От 3 дни им наблюдавам риъл платформата и като цяло относно котировки нямам забележки
Ще видим как ще е изпълнението като започна да търгувам
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Потдържам мнението ти. В началото на демо, ги ползувах като еталон. как почнах реал и се разочаровах. Сега демото го ползувам да кача първо някой експерт за проба. И нищо повече!Оооо Слънцещо пък реши да ползваш **Pro незнам ..аз ги гледах на демо и все още ползвам демотт им от поне 6 месеца ..там всичко беше идеално ...после направих реал там и съм разочарована ....
А за дискънектване се приготви постоянно ...аз вчера влизах в 3 сделки ...и трите скалпчета, и по време на трите ме дисконектваха и се отказах ..зарязвам гивключително не можах да си прибера профита от последната сделка по тази причина ...
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Георги аз затова се подлъгах щото демото им беше без забележки ...но на реала просто няма общо ...![]()
гейша -философ